status: user broj poruka: 6 |
Od Samsunga nema nista, (ne)radnici u poslovnici i call operateri pevaju razlicite pesme. Tri puta sam pitao u poslovnici, treci put sa `da li ste sigurni` da sa promocijom do 31. decembra mogu uzeti racunar, svaki put je odgovor bio potvrdan. Racunari se narucuju iskljucivo preko njihovog call centra, nazvah ubogi telekom da si obradujem kad ono OPAAaa, ne mozete uzeti racunar.
Koji laptop mi preporucujete do 35000? Garancija pozeljna bar dve godine, ranije sam napisao da preferiram Lenovo (pisem vam sa g500 :) ) ali sam brend mi nije iznad celokupnog sklopa racunara (moze da pise i `sporet` na njemu ako zadovoljava moje potrebe ), ako je moguce da nista ne pucka, ne uvija se i sl.(svestan sam da alu nije u ovoj kategoriji), baterija je dovoljno da izdrzi i sat vremena(ako moze duze super), HDMI obavezan, broj usb slotova nije bitan, HDD je dovoljan i 320 gb, citac kartica i bt mi nisu bitni, udobnost tastature nije presudna ali ne bih voleo da tasteri krckaju, voleo bih sto udobniji touchpad, od igara se nadam da ce moci da pokrene PES 13 :-) |