Meni onda nije jasno, zasto uopste i razmisljas o PC laptopu... MBP bato, ostalo je 2 klase ispod. A i vreme bi ti bilo... .-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
: :: :: Radije bih isao na nesto elegantnije a tanje a da bude 100% u kvalitetu :: Necu nikakvu plastiku i sl..Znaci dizajn,kvalitet,zavrsna obrada-hardver poslednje generacije :: :: Drugo nije uopste nuzno da bude neka uber grafika , cisto da nekad moze da se odigra neka igra.Lapi Topi mi treba vise za posao. :: :: Doduse sve to sa dobrim setupom u sklopu konfiguracije ima i jaku grafiku. :: :: E da , nisam obracao paznju od modela do modela ali treba mi i kvalitetna onboard kamera !! :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Ma rado bih uzeo ali je mali display za ono sto meni treba tj zbog programa koje se koristim za posao!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Meni onda nije jasno, zasto uopste i razmisljas o PC laptopu.. :: MBP bato, ostalo je 2 klase ispod :: A i vreme bi ti bilo... .- :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: : :: :: :: :: Radije bih isao na nesto elegantnije a tanje a da bude 100% u kvalitetu :: :: Necu nikakvu plastiku i sl..Znaci dizajn,kvalitet,zavrsna obrada-hardver poslednje generacije :: :: :: :: Drugo nije uopste nuzno da bude neka uber grafika , cisto da nekad moze da se odigra neka igra.Lapi Topi mi treba vise za posao. :: :: :: :: Doduse sve to sa dobrim setupom u sklopu konfiguracije ima i jaku grafiku. :: :: :: :: E da , nisam obracao paznju od modela do modela ali treba mi i kvalitetna onboard kamera !! :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: ::
A oni SmugSmug od 17zoll-a su takodje dobri... kod nas su bezobrazno skupi dok su u SAD pristojne cene... za tamosnje pare se dobije dobra sprava... svojevremeno sam ga jurio ali te dijagonale nisu popularne u aziji posto su prevelike za azijate... te sam se zakopao sa Lenovo y500...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Ma rado bih uzeo ali je mali display za ono sto meni treba tj zbog programa koje se koristim za posao :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: Meni onda nije jasno, zasto uopste i razmisljas o PC laptopu.. :: :: MBP bato, ostalo je 2 klase ispod :: :: A i vreme bi ti bilo... .- :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: : :: :: :: :: :: :: Radije bih isao na nesto elegantnije a tanje a da bude 100% u kvalitetu :: :: :: Necu nikakvu plastiku i sl..Znaci dizajn,kvalitet,zavrsna obrada-hardver poslednje generacije :: :: :: :: :: :: Drugo nije uopste nuzno da bude neka uber grafika , cisto da nekad moze da se odigra neka igra.Lapi Topi mi treba vise za posao. :: :: :: :: :: :: Doduse sve to sa dobrim setupom u sklopu konfiguracije ima i jaku grafiku. :: :: :: :: :: :: E da , nisam obracao paznju od modela do modela ali treba mi i kvalitetna onboard kamera !! :: :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: :: :: ::
Ma nije valjda :-))) Sada donekle znas kako izgleda kada neka mukica ovde zatrazi savet / preporuku za npr. graficku do 150€... Ili ne daj boze konfoguraciju... :-))) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Sad tek ne znam za sta da se odlucim :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Pogledaj stvarno Mac 15`. Imaju ogromne rezolucije. Kakve god programe da koristis a zahtevaju veliku povrsinu, bice ti mozda i vise mesta nego na nekoj 17` klasicnoj.
Ako bas ni tada ne budes znao sta ces, onda cimaj Operatera za jedan 17` omicron ultrabook. Podrazumeva se karbonsko kuciste. :)
:: Sad tek ne znam za sta da se odlucim :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Upravo sam nagovestio da se akcenat baca najvise na Apple.. Javice mi za koliko sta moze da se nabavi od ponudjenih sa spiska ali svakako sam Apple izdvojio kao favorit. Dodao sam jos 8GB rama i malo brzi procesor.. 16GB mi je minimum potrebno za rad..99% Apple ..
Sto se tice Operatora vi se svi grdno varate sto mislite da su japanci ti koji mu daju novu tehnologiju..Jeste da se po malo rimuje ali nisu to japanci vec vanzemaljci a sashai je to provalio odavno a posto on ne gotivi vanzemaljce sad mu i operator smeta.. A sta ces i rdjavom ... i dlake smetaju :))))
Samo se vi smejte , alien technology bato :D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Sve je to lepo kod ovog Mac-a samo sto me OS ubi , do sad sam se zezao oko osnovnih stvari..Doduse ja i nisam korisnik Mac OS-a tako da ovo nase natezanje nije ni cudno..
Hebeni Skype moras da dragujes u aplikacije da bi ga dizao sa sistemom |+ sto moras ikonicu da zakljucas u dock ... Navicu se vremenom .Tranzicija sa win-a na ios je malo zeznuta za prilagodjavanje za prvi put !
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.