Pise na kutiji, ali ne pise na samom tabletu, kasnije kad slika specifikacije. I meni se cini da ovo nije isti ekran kao na onom drugom videu. Ovaj je bolji.
SGX544 MP2 je deo z2580 SoC-a, nije to opciono ili izmenjlivo.
Dakle ako neki tablet ima z2580 mora da ima SGX544 MP2 grafiku.
Da li aplikacija koja prikazuje specifikacije može da prepozna koliko je 544 jezgra korišćeno (1, 2, 4) ili samo prepoznaje SGX544 je isključivo do aplikacije i nema veze sa hardverom.
:: :: Pise na kutiji, ali ne pise na samom tabletu, kasnije kad slika specifikacije :: I meni se cini da ovo nije isti ekran kao na onom drugom videu. Ovaj je bolji ::
Ako je isti kao na ovom drugom videu onda je ovo odlicna kupovina. Samo mi nije jasno odkud tolka pomapa oko domaceg tableta Tesla kad se isti vec negde proizvodi. Ili je to intelov proizvod a žele da ga lokalizuju ili šta im je vec plan.
Išao sam danas sa klincima do DC i Ušća da nešto kupimo i usput svratili do CT-a u oba tržna centra, čisto da vidim kako izgleda tablet i da ga isprobam.
U obe radnje su mi rekli da su rasprodali tablet još u prepodnevnoj smeni, nekolik odesetina komada i da ga trenutno nemaju.
Očigledno ako je cena niska, niko i ne sačeka da vidi kakvo je to što kupuje :)
Koliko vidim savrsena funcija ovog tableta je GPS-a u autu napred, ili eventualno gledanje filmova tokom voznje pozadi...
Za te pare keva...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Išao sam danas sa klincima do DC i Ušća da nešto kupimo i usput svratili do CT-a u oba tržna centra, čisto da vidim kako izgleda tablet i da ga isprobam :: :: U obe radnje su mi rekli da su rasprodali tablet još u prepodnevnoj smeni, nekolik odesetina komada i da ga trenutno nemaju :: :: Očigledno ako je cena niska, niko i ne sačeka da vidi kakvo je to što kupuje : :: :: ::
Da li je domaci ili ne potpuno je nebitno... Tako je bilo i sa prvim DivX plejerima, recimo legendarni SkyVision krs nad krsevima ali je zavrsavao posao, meni jako kratko nesto manje od dve godine a nekom i dan danas radi... Krs koji se prodavao kao domaci porizvod a nije...
Elem ovaj tablet je daleko bolji od gomile govana koja se kod nas prodaju kao krsteni tableti... i jos se ne zove Mihajlo Pupin nego Aerodrom Nikola Tesla (jedino mi ne ide u glavu kakve veze ima Tesla sa avijaciojm)...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Prica da je ovo domaci tablet nije marketinski potez nego notorna laz :: A posto ne volim da me lazu, ne kupujem.
...generalno jako dobar tablet,vari sve igre bez stucanja,malo je nezgodan za drzanje,coskast je suvise,performanse odlicne,autonomija5-6 sati u zavisnosti sta radis.Ekran dobar,ne tako losi uglovi gledanja,proporcije po meni prave,osvetljenje,pristojno. Ima samo jednu veliku manu: zvucnik mu je ODVRATAN. Daje samo visoke tonove i ne dovoljno je glasan,tako da moraju da se koriste slusalice. Kupih ga izmedju ostalog i zbog gledanja uzivo tekmi ali nikako ne mogu da ga nateram da pusti...Arenu 1 recimo? Instalirao mu i flash i vlc i delfina ali ne pomaze. mogu da se gledaju neki kanali koji mi bas i nisu trenutno interesantni preko Watch Live TV Online sa Play-a i to je sve,live streeam fudbala nikako. Ima li neko pozitivno iskustvo sa ovim, da ga podeli ? Bio bih mu zahvalan. Pozz
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.