Ok drug,probacu tako sledeci put da uradim.Od jutros radi sve kako treba.Nego da priupitam jos jedno kad sam pravio nalog izabrao sam USA (jbg tako su mi rekli da je najbolje) i kad sam stigao do stavke kartica za placanje ja sam stavio moju Intezu al nije hteo da prihvati(kartica ne pripada teritoriji koju ste odabrali) logicno.Stavim bez kartice.E sad te pitam : postoji ili ima li neko neku karticu za placanje da pazarim neku igru za moj tablet.Znaci odnesem tablet taj neko mi pazari sto mi treba ja platim koliko kosta kao i uslugu.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
U junu bi definitivno trebao da dobijem masinicu. Treba mi jos jedan savet pred finalni odabir.
Da li taj GPS radi kod nas i koliko je upotrebljiv za navigaciju? Negde sam citao da postoje neki problemi sa GPS-om? Ako je bolje da telefon koristim za navigaciju ustedeo bih dodatnih 100-tinak eur na model bez GPS i samim tim bi u toj ceni mogao da uzmem model sa vecim ssd kapacitetom.
Ako je neko koristio GPS i navigaciju nek iznese neke utiske. Koliko mi je to zapravo potrebno i koliko je korisno?
Ja je koristim non stop, ne mogu da zivim bez nje. Radi kao i svaki Apple uredjaj, malo stuca, malo gubi signal, nekada te posalje u livadu, ali sve u svemu radi.,. Salim se, naravno. Radi besprekorno, iGo me sluzi vec sijased godina. Offline je, ne koristi 3G, mape kao i za svaki iGo, odlicne. Imam pola sveta u par GB mapa. Sto se navigacije tice, tu nemoj da brines, smatraj da nema ni jednog problema.
Ja pricam za iPhone, konkretno 4s, jer mi je on JB. Ne treba ti posebna aplikacija za iPad, skines sa AppStore iGo Primo i onda kada ga jailbreakujes, ubacis mape. Sama aplikacija je besplatna (bila kada sam je ja skinuo) ali se mape placaju. Meni GPS sluzi svakodnevno za navigaciju i za trening (trcanje). Nikada ni jedan problem. Jednom mi se samo ucinilo da mi je `progutao` nekih 500-1000m u trcanju, ali je bila slaba baterija (telefon se ugasio cim sam zavrsio trcanje) a i trcao sam kratke krugove, od nekih 150m/krugu, pa moguce da se tu nesto zbunila... Posto trcim 8km 40 min. zavrsio sam trcanje za vise od 45min a bio mi je normalan tempo. Mada mislim da je to tada bilo zbog baterije. Kada sam u gradu, u autu, stavim ga na punjac i radi bez greske.
:: Znaci tvoj savet je da ipak uzmem model sa GPS :: IGO goristim na android telefonu i radi posao. Kako radi na Ipad :: :: Jel to iznosis iskustva vezano za tablet ili Iphone :: :: Koja je to verzij IGO a da je kompatibilna sa Air 2 :: Jel moram da platim za aplikaciju ili ima isto kao i za android :: :: ::
Ma ubacio sam ja odavno sve sto mi treba i ne zamaram se nesto posebno vec da ne bi lupao glavu sta ima jos zanimljivo jer tih softvera ima pun q. Ko ce to pamtiti a iskreno da sedim i trazim stvarno nemam vremena a ni zivaca. Zato nek se napravi neki spisak korisnih stvarcica da se nadju .)
ja koristim zaista ipad pa i vise nego ajfon... pa imam gomilu apps za fotke, word excel kao i PP... jednostavno ipad moze da mi zameni racunar na jedan... sto se tice igara asphalt izgleda fino Real racing 3 izgleda fantazija, ali smara... sta znam nije ti lose ni Modern Combat 5...
Ipad mi je upisan na jedan ID koji nisam verifikovao, mail nije nikad potvrdjen jer sam ja u medjuvremenu napravio drugi nalog koji koristim kao ID i skidam aplikacije koje mi trebaju.
E sad, problem je sto iz Ipad-a ne mogu da izlogujem ovaj stari ID. Zasto? Iz nekog razloga jedan karakter u mail adresi se izgubio i sada svaki put trazi da se logujem na neispravnu mail adresu a ne mogu da je prepravim jer mi je polje za mail adresu zaledjeno, daje mi samo unos sifre.
Naravno da kada ukucam sifru ne prepoznaje jer je mail adresa netacna. Ne znam da li je to zasto sto sam odradio update ili zbog neceg drugog ali sve te opcije pod Icloud su mi sad zaledjene. Ne mogu da pristupim a mail adresu zbog jedne tacke koja se izgubila ili sam ja slucajno ukucao pogresno ne mogu da promenim posto je to polje zaledjeno.
ZooLoo: `Zasto sam zeleni otpad? Jer imam najbolju kartu na trzistu za koju sam dao svoj zaradjeni novac? Da je to bila AMD karta, ja bih je kupio, tad bi verovatno bio crveni otpad.`
Prijavljen si adminu zbog stavljanja provokacija u potpis, kao sto si pre stavljao pretnje (`stangliranje`, `uskoro stangliranje`, `stangla u vugla`), i kao sto si stavljao lazi (`Maki8=Milos1975=Gonjavac`).
I ja mogu da stavljam u potpis skrinsotove tvojih pretnji i ostale gluposti - da bi svaki moj posto bio napad na tebe ili diskreditovanje, ali to ne radim.
Broj postavljenih tema: 60428. Broj poslatih odgovora: 647734. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.