Ko zna mozda je i dobra kupovina samo sto si sa ovom spravicom zakucan na jedan jedini OS koji dodje sa tabletom i to je to...
Iskreno za nesto vise para se na oglas moze uzeti neki smugsmug tab s od 8` sa daleko boljim ekranom te na oko lepsim interface-om... jedino sto treba cekati i pratiti oglase...
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
Galaxy Tab S 8.4 (octacore, 3GB Ram, SAMOLED 2560x1600 ekran, Gorilla glass 3, težak svega 289g) može da se nahvata po oglasima za ~250€, ovde kupljeni sa 2 god. garancije. Video sam par puta i nove LTE modele uzete od operatera u istog u tom cenovnom rangu. Za S10.5 je već izašao 5.0.2 ovih dana, za S8.4 uskoro.
Tako da 25000 din je po meni prevelika cena za Teslu, pogotovu što izgleda da nema nikakvo zaštitno staklo i sl.
Znam da nije isto porediti uređaj u radnji sa onim u oglasima (iako je i on nov) ali opet ima previše alternativa za rebrand relativno generičkog kineza u ovom cenovnom rangu.
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647652. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.