Na laptopu je bila vista,koja je crkla, probao instalaciju xp,prodje ceo setup ali kada treba da se butuje od diska (posle restarta) nista se ne desava ,(a izabran je ide mod za hd u biosu) da li neko ima ideju za resenje problema?
A to ces najlakse uciniti sa nekim od partiton alata sa Hirens Boot CDa, a da nije Partition Magic :) Nebi bilo lose da izbrises sve particije i da pritom napravis nove prilikom instalacije Win XP.
BTW. Tebi, ako sam razumeo, ne prodje ceo setup, vec samo onaj prvi `plavi` deo... Jer da butuje onaj drugi korak, gde kucas serijski broj i ostalo, onda bi ti i u narednom, trecem, koraku podigao sistam...
obrisao sve particije, napravio, sam C, formatirao je ali nista,mada sam jednom isao sa quick format, koji je prosao dok ful nikako, vrti hard ali posle pola sata o%,e sad sta sa hirensa za formatiranje mbr-a
To ne mora nista da znaci... Ajd ti, reda radi, instaliraj Windows 7, cisto da vidis da li ce da prodje... A za MBR, pokreni sa Hirensa neki DOS i kucaj:
formatiran mbr, a onda prilikom instalacije je obavezno ful format i instalacija prodje standardno, ,preporuka je ne instalirati drajver za modem sa hp sajta jer posle njega cesto sledi bsod, a bez njega nijednom. Hvala svima na odgovorima i savetima za mbr.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.