Uzeo bih sutra ovaj PDA. Naravno nov u prodavnici oko 400e. Dakle treba ni GPS GSM i WM operativni sistem. Ako neko ima neka iskustva sa ovom stvarccom neka napise nesto. Gledao sam dosta po netu i utisci su u glavnom pozitivni.
Ćao, imam hp 614c i mogu ti reći da je uređaj jako dobar. ima tač skrin i smart vil na tastaturi kao što ima ipod (za skrolovanje po meniju)Baterija mu traje oko 2 dana.Navigacija mu jako dobro radi.ja sam instalirao garmina i po BG-u mi radi savršeno, dalje nisam išao.Za proširenje memorije koristi micro SD karticu max 16GB.Mislim da se više nemogu naći u prodaji. Ukoliko si zainteresovan za polovan uređaj reci pa ćemo se nešto već dogovoriti.pozdrav
druze mnogo je to para, ja sam uzeo u winwin-u voice messanger nov za 15.000, gps (stavio sam garmin) wifi, 3.15 kamera, qualcom 528MHz 256ram i 128 rom + podrska za 8GB mSD, WM 6.1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.