Jel ima leka na aplikaciju NGAGE i igrice u okviru nje koje mi se dopaše do zla Boga? Duša me boli što su sve trajalne i što će im uskoro dotrajati rok...
Tel: N78 Nokia Rešenja zagonetke slati na: dbqp@mail.ru
Hvala veliko, svima koji pomognu...
I usput kad smo već kod lekovitog bilja i čajeva, znate li nešto dobro za kasperskog 2010, dobio je naprasno zatvor i nikako ne može na WC... traume su to, još 6 dana pa će morati na operaciju :(
ti si brate neki zesci kriminalac, a? pazi se samo nas svetaca sa pcberze, mi nikad ne krademo net, niko od nas nema nikakvu pirateriju na kompu a postoje indicije da nam je svima dalji rod Isus licno! doduse, ima i par Alahovih sinovaca i jedan Budin sestric... dajte bre ljudi, ovo je IT forum , ovo T znaci tehnology, covek vam je postavio vrlo konkretno (doduse sifrovano, zbog glupih antipiratskih zakona ) pitanje kako da resi tehnicki problem, odgovorite mu ili nemojte, za pitanja casti, postenja i morala postoje druga mesta ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Jel ima leka na aplikaciju NGAGE i igrice u okviru nje koje mi se dopaše do zla Boga? Duša me boli što su sve trajalne i što će im uskoro dotrajati rok.. :: :: Tel: N78 Noki :: Rešenja zagonetke slati na: dbqp@mail.r :: :: Hvala veliko, svima koji pomognu.. :: :: I usput kad smo već kod lekovitog bilja i čajeva, znate li nešto dobro za kasperskog 2010, dobio je naprasno zatvor i nikako ne može na WC... traume su to, još 6 dana pa će morati na operaciju :(
Pa ako si tako pametan, sto mu ne odgovoris? U tom slucaju spamujes temu bas kao ja sad. Ti druze ako krades internet kao on, blago tebi. Inace imam licencu za Win 7 i NOD 32, a ostale programe koje koristim su free, sa neta. Od izlecenih programa jedino Photoshop i po neku igru. Internet placam od svoje plate, i nikome nista ne kradem.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
ne kazem da sam pametan i mozda ne zelim da mu odgovorim iz moralnih razloga ali to cu da zadrzim za sebe jer me se ne tice tudj zivot. moja poenta je da je ovo tehnicki forum, covek ima tehnicki problem, ili mu pomognemo da ga resi ili ne, sve ostalo je spamovanje teme, a ne moje ukazivanje na to. zasto neko nesto radi ne bi trebalo da nas interesuje. takodje me ne interesuje ni sta ti placas ili ne, a da li ja kradem net znam samo ja i nije na tebi da predpostavljas tako nesto. moze neko ko me poznaje da procita sta si napisao i da predpostavi da je to tacno. i eto ispadoh lopov.... nije lepo.... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Moj odgovor je u skladu sa tvojim sarkasticnim prvim odgovorom. Procitaj ga opet, pa procitaj moj odgovor. Ako glumis nekog moralistu, i coveka koga ne zanima sta ko ima, placa ili krade, cemu onda prica.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.