Hacking all Symbian S60 3rd & 5th phone tolls and tutorial
STRANA 1 OD 1
baxter
Hacking all Symbian S60 3rd & 5th phone tolls and tutorial
09.01.2010. 03:08
T23575
status: user broj poruka: 732
Namucio sam se dok nisam nasao tutorial i programe koji patch-uju Symbian da rade unsigned programi ja sam instalirao na mojoj N79 sa poslednjim firmware-om i radi ko sat!
Ja planiram da krekujem N82 samo nisam siguran koji program i frmwr da koristim, otvoren sam za sve predloge :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ja,doduse, imam nesto sa cim uopste nije potrebno skidati certifikate vec se sve odradi uz pomoc tih programcica.Ja sam uspeo na E51 da to uradim i sve mogu da instaliram... Ima i lepo uputstvo na srpskom.Nije ni komplikovano. E sad ne znam za najnovije verzije Symbiana(v5...) Ako neko zeli da vidi neka salje mail. Pozdrav!
Da sa haloOX2 znaci samo na netu napravis sertifikate(traje 3 min) patchujes HelloOX2.sis prekopiras u fon instaliras sve sam uradi i ti samo uplasi RomPathcer stikliras one dve opcije i to je to...Kazem vam samo uradite po tutorialu ja sam iz prvog puta uradio trebalo mi 5-6min...
@Valheru slobodno uradi sa ovim ja imam poslednji softwer i radi ok nikakve greske nema!
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.