Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Hitno pomoc telefon
STRANA 1 OD 1
JovankaO Hitno pomoc telefon 29.01.2010. 17:45 T24130

status: user
broj poruka: 446

Kupujem telefon, nisam jos resila koji, ovaj koji imam je na izdisaju a iskrsli su mi

1. POLOVNI E61, sa pokvarenim dzojstikom, koliko vredi platiti i koliko je popravka ili zamena dzojstika?

2. NOV 5800 (tvrdi covek da je nov) da li vredi 20 000?

Na sta valja obratiti paznju prilikom kupovine ovih fonova, sta su im slabe tacke ( ako ih 5800 uopste ima)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar pitanje 29.01.2010. 18:15 #184913

broj poruka: 3992
pa ne znam sta ce ti ogavna e61,koja je sigurno stara 3-4goine,i za koju skoro i da nema delova,a radi kao traktor,dzojstik je za nju oko 15e
kod 5800 hoce da crkne touch,zato gledaj da uzmes da je u garanciji i da ne platis vise od 150e....a to sto taj tvrdi okaci macku o rep,lifetimer moze da se resetuje ,tako da ladno mozes da dobijes resetovan polovan fon sa novom maskicom,i baterijom...
znaci da je u garanciji alpha copy,oni su najsigurniji sto se tice,jer je mobis popusio,i mobiland od nokije za 2010

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

JovankaO re 29.01.2010. 19:26 #184942

broj poruka: 446
E61 znaci ne valja... a vidim nema ni kameru ni radio tako da otpada. 5800 koji mi se nudi je verovatno polovan a i cova ga je zacepio tako da ni od njega nista. Tako bi mi lepo legao, merkam ga neko vreme ali mi je preskup. Mnogo mi je 250 evra da dam za nov telefon.
Trazim telefon sa wifi-jem, nije da mi je potreban za posao nego bi bilo lepo bilo proveriti mejl ili pogledati koji sajt onako usput ili za ne daj Boze ako crkne komp.

Pristojani kvalitetan telefon sa wifi-jem, kamerom, da daje kvalitetan zvuk ( ne mora da je roze boje ) koji i za koje pare, ne vise od 150-200 evra NOV? Polovan 5800 ako nadjem za 150 sa garancijom uzimam.
maxima Mozda HTC Tattoo 29.01.2010. 22:41 #185004

broj poruka: 346
ima sve to sto ti treba ,a i mnogo vise.Novi ili par dana stari kostaju od 170/200 eur.Skoci na mobilnisvet,naci ces ih.Inace je daleko ispred Nokije 5800.
Pozdrav

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs