Ljudi naleteo sam na jedan compaq iz naslova za povoljnu cenu ali ima jedan problem: originalni punjac nema(5V 2A).drugi punjac nema tako da ne znam da li se uopste puni. isto tako ni preko usb-a se ne puni (da li bi trebao?!?!?), ali komunikacija sa kompjuterom radi.Da li moze da se nabavi negde punjac? koji bi mogao da ide ako se ne nabavi originalni? da li bi trebao da se puni preko usb-a? da li se sme rizikovati i uzeti ovako nesto? poz
probaj sledece: start-settings-system-power-usb charging Tu imas polje Use usb charging,proveri da li je stiklirano,da bi omogucio usb punjenje. Sto se tice punjaca,to je vec problem zbog specificnog konektora. pozdrav
Možeš uzeti bilo koji punjač koji ima izlaz od 5V i daje min 2A. Ako ti treba specifičan konektor, što kaže maxima, možeš ga naručiti odavde (kao i punjač):
Tu imaš i USB kab koji je i punjač. Jes` da udaraju po ušima ali probaj prvo kod domaćeg predstavnika HP-a, zaboravih ko je.
I da dopunim: 3850 ima OS Wm2002. Ne znam za šta ćeš ga koristiti ali npr. meni je taj OS neupotrebljiv jer većina programa koje koristim ne radi na tom OSu. Upgrade na 2003 postoji ali to je izvestan rizik za tebe. Uzgred, dobar deo softvera izašlog u zadnjih 1.5 -2 godine ne radi ni na WM2003.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.