kako mi mozete pomoci? - Ako zna neko koji program (da je free) ima da radi konverziju iz csv u vcf format (PC suite se slaze sa .vcf formatom), probao sam nekoliko trial komercijalnih verzija ali odrade samo dvadesetak kontakata i onda- lock!
ja sam sad zaboravio taj csv format sta je ali mislim da ga mozes u outlooku ubaciti i kad vidis sve kontakte probaj ih onda iskopirati napolje u folder neki kao VCF fajl, znaci svaki kontakt ce imati jedno ime .... onda iz PC suita sve te pojedinacne kontakte ubaci u imenik copy/paste
ovo sve zvuci jako glupo kad napisem, ali kad se poigras malo moze se srediti
:: ipak moramnaterati csv da radi. :: ima li iko ideju sta nije u redu sa mojim csv fajlom pa ga PC suite ne prepoznaje :: :: iko? bilo ko :: :: :: :: https://www.systemofreckoning.co :: ::
problem je u tome sto ne moze iz outlooka u vcf, jednostavno nema tu export opciju za kontakte, moze .csv ali .vcf > njet! cak sam i uspeo prebaciti u vcf format ali sad u telefonu imam imena ali nema ni jednog broja! totalni uzas!
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.