Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
GoClever 5066FMBT
STRANA 1 OD 1
drdddd GoClever 5066FMBT 20.05.2010. 09:38 T26919

status: user
broj poruka: 8

Zanima me da li neko ima iskustva sa ovom navigacijom? Na papiru se cini dobra,za 12k odlicna... Dvoumim se izmedju nje i Garmin Nuvi 1200, iskusva i mišljenja su dobrodosla...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 20.05.2010. 10:59 #215389

broj poruka: 3529
Ja dajem glas za Garmin-a, imam vec evo drugi uredjaj po redu od njih, stvarno su extra, do duse ja imam skuplji model.
Ako mozes jos malo da se finansijski ispruzis moj ti je predlog da pazaris Garmin-a Nuvi 1310 ili recimo 1350, wide su i imaju veci display, elegantniji su, bluetooth.....
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladaxxx re 20.05.2010. 11:43 #215402

broj poruka: 25
Ja sam ga uzeo par dana, ima na sebi Windows CE 5 i navigacioni softver VIAGPS 3.0 koji nije nesto posebno i 2GB svoje memorije (resident flash), i dobija se 2 godine garancije. Ubacio sam bez problema u njega Igo8 sa najnovijim mapama i radi super. Ubacio sam i Garmina XT 5 ( sa njim sam se malo pomucio, radi samo ako se instalira na dodatnu karticu) ali on radi ocajno sporo, na forumima kazu zbog velikog ekrana od 5`, a i rutiranje mu ne radi bas sjajno ( ne moze da mi nadje rutu do Atine sa najnovijom mapom grcke , srbije i makedonije, kad stavim stariju mapu grcke onda radi). Kod Igo-a nisam imao nikakvih problema , sve radi savrseno brzo a i mape koliko sam mogao da vidim nisu nista losije od garminovih.Za Igo imas veci izbor mapa i cesce se azuriraju i lakse se ubacuju.
Uredjaj kao uredjaj ima sve zivo , Bluetooth ( radi super sa telefonom), FM predajnik, media player( pusta cak i AVI Divx filmove bez problema)
Naravno, nisam jos stigao da ga ispitam mnogo u realnom radu( vozio sam se samo po Beogradu), ovo su samo pocetna iskustva, nadam se da sam ti pomogao bar malo.

drdddd re 20.05.2010. 16:29 #215497

broj poruka: 8

Hvala za info,posle ovoga naginjem ka goclever-u
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs