Zavisi koji telefon hoces da kupis. Windows Mobile samo ako uzimas htc HD2, a symbian je meni bio ok na svim telefonima(N-gage, 6120c, N93i, N95 8gb, N96, E90, E71), ne znam sto ga svi blate tolko, ja sam bio zadovoljan. Jedino mi bedan ovaj s60v5, on me nervira. Opet, koji telefon i do koliko para planiras da uzmes?
I mene je symbian godinama odlično služio, ima svojih ograničenja ali nijedan ionako nije savršen.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Zavisi koji telefon hoces da kupis. Windows Mobile samo ako uzimas htc HD2, a symbian je meni bio ok na svim telefonima(N-gage, 6120c, N93i, N95 8gb, N96, E90, E71), ne znam sto ga svi blate tolko, ja sam bio zadovoljan. Jedino mi bedan ovaj s60v5, on me nervira. Opet, koji telefon i do koliko para planiras da uzmes?
pa ako bude windows uzimam HTC eventualno HP , a symbian sony ericsson g 900i, ali pre ce biti windows, zbog programa za GPS, lakse se instaliraju i konfigurisu. Samo vi androidajte, nece mene google dere za njihove idiotske mape na kojima je New York i okolna sela...
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.