Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
iPhone4 opravdava svaki ulozeni dolar
STRANA 1 OD 2  
Snoopy- iPhone4 opravdava svaki ulozeni dolar 27.07.2010. 13:18 T28353

status: user
broj poruka: 6083

http://www.gsmarena.com/german_stiftung_warentest_iphone_4_is_the_real_signal_loser-news-1837.php

Sarkastican sam, naravno.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 27.07.2010. 13:25 #233284

A ako vam to ne smeta, imajte na umu i sledece

* Hardware design is prone to reception issues
* MicroSIM card support only
* No Flash support in the web browser
* No true multitasking for all applications
* FaceTime video calls work only over Wi-Fi
* No file transfer over Bluetooth or USB Mass Storage mode
* No hardware shutter key for the camera
* No FM radio
* No stereo speakers
* No microSD card slot
* No smart dialing
* Too dependent on iTunes for loading multimedia content
* Poor loudspeaker performance
athlon87 re 27.07.2010. 13:27 #233285

broj poruka: 1133
Da li ima nesto sto podrzava. :-)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855

Snoopy- - 27.07.2010. 13:32 #233287

Sminkanje
Magnet za picije (sponzi picije)
.
.
.
Sminkanje

:D
veljchy Re: - covek je u pravu 27.07.2010. 13:45 #233288

broj poruka: 476
+1

::
:: Sminkanj
:: Magnet za picije (sponzi picije
:: Sminkanj
:: :D
Mixx ... 27.07.2010. 16:55 #233331

broj poruka: 2931
http://farm4.static.flickr.com/3073/2890589628_906cfe7f63.jpg

Erestun re 27.07.2010. 17:24 #233344

broj poruka: 1797
Ma sta iPhone4, posle iPod touch-a necu pogledati apple, piece of fucking american shit...

https://www.quakelive.com

Snoopy- Re: ... 27.07.2010. 18:28 #233353

A hahahahahahahahhahahahahaha!!!

:: http://farm4.static.flickr.com/3073/2890589628_906cfe7f63.jp
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
Daum ... 27.07.2010. 20:39 #233364

broj poruka: 12807
Iphone nema pravi multitasking. Samo je sada moguće dodati unutar aplikacije podršku da radi u pozadini, što znači da nijedna stara aplikacija nema multitasking dok ne izbace novu verziju...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

dautovic ... 27.07.2010. 20:44 #233366

broj poruka: 2856
ja sam ga imao u planu u nekoj buducnosti...ali sad kad gledam...sve se vishe razocaravam

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - 27.07.2010. 23:46 #233414

Pa pazi, ni ja ga nikada po ovome ne bih kupio, al kad bi bio po nekoj ultra povoljnoj ceni, ja bih ga kupio. Mozda. Kao sto je Daum pricao za HD2 da nije to to, pa kad ga telenor stvarno dao nenormalno povoljno, covek ga uze.
Da, btw, kako te, Daume, sluzi HD2? Jel si mu ubacio kuvani rom ili furas fabricki? Jel mu telenor ubacio neki njihov rom ili je normalan? Si probao da li radi na 064/060? Jel ima nesto sto ti smeta? Ja izgleda moram da promenim na neki drugi kuvanirom, nesto mi krcka u slusalici, ne bas uvek, ali u 80% poziva. E da, jel ti kuca sporo poruke kada zarotiras ekran da nastavis u landscape? Mene to uzasava, treba mu neko vreme da se sabere pa onda tek ne kasni
Ognjeni Re: - 27.07.2010. 23:52 #233418

broj poruka: 4528
Sto se tice iphona previse ken*ate ne znate ni sta pricate, ali me smara da uopste ulazim u raspravu.

sto se tice hd2 shgh, stavi mu bilo koji kuvani rom sa 6.5 i 576 rama , i ima da leti. ne moze da se poredi sobzirom da su uradili sredjivanje iskoristivosti memorije, ucitavanje web strana kao i generalno veliko poboljsanje perfomansi.

p.s. mozes da mu stavis i desire V5 android rom na radi odlicno VEC. ( na SD tako da imas i win i android)

Ajd uzdravlje

:: Pa pazi, ni ja ga nikada po ovome ne bih kupio, al kad bi bio po nekoj ultra povoljnoj ceni, ja bih ga kupio. Mozda. Kao sto je Daum pricao za HD2 da nije to to, pa kad ga telenor stvarno dao nenormalno povoljno, covek ga uze
:: Da, btw, kako te, Daume, sluzi HD2? Jel si mu ubacio kuvani rom ili furas fabricki? Jel mu telenor ubacio neki njihov rom ili je normalan? Si probao da li radi na 064/060? Jel ima nesto sto ti smeta? Ja izgleda moram da promenim na neki drugi kuvanirom, nesto mi krcka u slusalici, ne bas uvek, ali u 80% poziva. E da, jel ti kuca sporo poruke kada zarotiras ekran da nastavis u landscape? Mene to uzasava, treba mu neko vreme da se sabere pa onda tek ne kasni
Snoopy- - 28.07.2010. 00:45 #233421

Eh kad bih znao da to radim. Sad sam hteo da postavim temu kako da ubacim kuvani ROM, vec imam HSPL, ne znam koji, i ne znam koju verziju radia sa kojom verzijom roma da ubacim, ima sve i svasta pa ne znam. Bas mi treba neki tutorial za to..jedva cekam da ubacim za 576MB rama, samo mi treba pomoc. NE znam nista u vezi ono editovanja registra itd...
Ognjeni Re: - 28.07.2010. 00:54 #233423

broj poruka: 4528
cimni me na mail, mozemo na msn dok nisam zaklao sovu

Ajd uzdravlje

:: Eh kad bih znao da to radim. Sad sam hteo da postavim temu kako da ubacim kuvani ROM, vec imam HSPL, ne znam koji, i ne znam koju verziju radia sa kojom verzijom roma da ubacim, ima sve i svasta pa ne znam. Bas mi treba neki tutorial za to..jedva cekam da ubacim za 576MB rama, samo mi treba pomoc. NE znam nista u vezi ono editovanja registra itd...
Snoopy- ?? 28.07.2010. 01:19 #233426

Veceras? Tako brzo moze?

Uuu

Nadam se da necemo da ga brikujemo, ono fore ROM verzija da se pogodi i tako to..
markozutic Re: Re: - 28.07.2010. 11:06 #233456

broj poruka: 1463
sta kenjaju, sve je tako, telefon jedino sto ima taj sminkerski juzer frendli interfejs,
zamisli kad se hvale video pozivima ( al samo preko WI FI-a , hahaha joj muke moje xD
Pa moja nokia iz 2007 uz pomoc aplikacije cepa skype i video pozive, a kosta 150 eura sad.

Realno svaki malo bolji android telefon sije iphone, a tek kad izadje Nokia N8 , ono je zver .-)

Pa Nove Nokije sa linuxom kad krenu, jaoj, ne znam samo sto ljudi kupuju taj Iphone, i sto se tolko prze na njega?
to je postao statusni simbol jbt, iako je govno od telefona, realno gledano

Meni se vise svidja uporedni test iPhona 3G i Kamena .-D

http://xpressmusic.files.wordpress.com/2009/02/3509.jpg

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

:: Sto se tice iphona previse ken*ate ne znate ni sta pricate, ali me smara da uopste ulazim u raspravu
:: sto se tice hd2 shgh, stavi mu bilo koji kuvani rom sa 6.5 i 576 rama , i ima da leti. ne moze da se poredi sobzirom da su uradili sredjivanje iskoristivosti memorije, ucitavanje web strana kao i generalno veliko poboljsanje perfomansi
:: p.s. mozes da mu stavis i desire V5 android rom na radi odlicno VEC. ( na SD tako da imas i win i android)
:: Ajd uzdravlje
:: ::
:: :: Pa pazi, ni ja ga nikada po ovome ne bih kupio, al kad bi bio po nekoj ultra povoljnoj ceni, ja bih ga kupio. Mozda. Kao sto je Daum pricao za HD2 da nije to to, pa kad ga telenor stvarno dao nenormalno povoljno, covek ga uze
:: :: Da, btw, kako te, Daume, sluzi HD2? Jel si mu ubacio kuvani rom ili furas fabricki? Jel mu telenor ubacio neki njihov rom ili je normalan? Si probao da li radi na 064/060? Jel ima nesto sto ti smeta? Ja izgleda moram da promenim na neki drugi kuvanirom, nesto mi krcka u slusalici, ne bas uvek, ali u 80% poziva. E da, jel ti kuca sporo poruke kada zarotiras ekran da nastavis u landscape? Mene to uzasava, treba mu neko vreme da se sabere pa onda tek ne kasni
Daum Re: - 30.07.2010. 02:56 #233910

Ne pratim berzu ovih dana, pa sporo odgovaram. HD2 me služi za sada dobro. Stavljao sam mu gomilu nekih romova ali mi se nijedan ne svidja ništa posebno. Digao sam čak i Android Desire ROM pa i to malo koristio, ali srče bateriju previše. Ne znam jel fon bio zaključan na Telenoru jer kad sam mu pukao custom ROM ubio sam mu Network lock.

Ako ti nešto krcka u slušalici verovatno ćeš morati u servis da ga nosiš jer ROM nema veze sa tim. Možeš jedino da probaš da flashuješ noviji RADIO.

Kucanje poruka u landscape modu ima blagi delay pre nego što krene normalno, ali to sam gledao samo na HTC Romu. Ceo dan danas sam flašovao preko 10 romova različitih pa nisam ni imao vremena da kuckam poruke nekome...

Sve u svemu, čekam da kompletiraju Android pa da se igram malo više, mada ću morati bržu karticu da uzmem za tu gimnastiku...

:: Pa pazi, ni ja ga nikada po ovome ne bih kupio, al kad bi bio po nekoj ultra povoljnoj ceni, ja bih ga kupio. Mozda. Kao sto je Daum pricao za HD2 da nije to to, pa kad ga telenor stvarno dao nenormalno povoljno, covek ga uze
:: Da, btw, kako te, Daume, sluzi HD2? Jel si mu ubacio kuvani rom ili furas fabricki? Jel mu telenor ubacio neki njihov rom ili je normalan? Si probao da li radi na 064/060? Jel ima nesto sto ti smeta? Ja izgleda moram da promenim na neki drugi kuvanirom, nesto mi krcka u slusalici, ne bas uvek, ali u 80% poziva. E da, jel ti kuca sporo poruke kada zarotiras ekran da nastavis u landscape? Mene to uzasava, treba mu neko vreme da se sabere pa onda tek ne kasni
Snoopy- - - 30.07.2010. 04:44 #233912

U mamu mu, znaci ima budjavi delay..
Ja sam sad stavio onaj creme de la creme, nije los. Sutra cu probam onaj energy sa standardnim izgledom, ne znam dal i on otkljucava ram, ali pise da nema htc messaging vec onaj windows. Nadam se da ce to da mi resi. Imam 2010 smsova mesecno, pa me i te kako iritira. Sa ovim romom mi manje krcka, zato sto je izmenjen nekako zvuk u slusalici, nije onolko jak, bolja je kontrola jacine. Ne bih nosio na garanciju jer ne zelim da mi otvaraju mob zbog slusalice, posebno ne sad kad je skoro neprimetno, zavisi koga zovem. Cudno. Ne znam kako je twbi sa zakucavanjem, al meni stvarno nista nije zakucalo bar 10 dana, nije bilo potrebe za restartom ne pamtim. Hvala Bogu. Kad bih sredio ovo za poruke, bio bih presrecan. Aj ako nadjes neki rom koji posle par dama koriacenja nema veci delay od 2 sekunde, javi ovde ime roma. Aj poz
cele1988 Re: - - 30.07.2010. 12:00 #233942

broj poruka: 1424
jebote pa to je 66sms dnevno :P meni svaki mesec od paketa ostane po 100+ sms, a obcino mi na svaka 3 meseac obrisu bar 300 ako ne i vise nekad....
Jel na HD2 moram ad se zezam kao na HD obicnom ono SPL ili kako vec da se ubacuje pa novi Radio pa tek onda flash ili neka druga fora....

Pazite ove papane iz telenora... posto mi se tel vodi na matorog on ima 3 broja svoj koji je kupio cim se otvorio mobtel znaci pre 15-16 godina nemam pojma koliko ima, i ovaj broj sto ja nosim je godnu dana mladji(jos mi pise mobtel na kartici i staje samo 30 brojeva)
i posto on ima ugovor na svom broju do aprila ne moze da uzme hd2 dok mu ne istekne bez obriza sto ima vec tolike godine placa po 3000-4000din mescno, ispade da su oni koji postaju prvi put korisnici u boljoj poziciji od njega... to mi nije jasno nikako..... jos vise se nerviram jer tel treba meni da uzme,a ja njemu dam moj HD....

:: U mamu mu, znaci ima budjavi delay.
:: Ja sam sad stavio onaj creme de la creme, nije los. Sutra cu probam onaj energy sa standardnim izgledom, ne znam dal i on otkljucava ram, ali pise da nema htc messaging vec onaj windows. Nadam se da ce to da mi resi. Imam 2010 smsova mesecno, pa me i te kako iritira. Sa ovim romom mi manje krcka, zato sto je izmenjen nekako zvuk u slusalici, nije onolko jak, bolja je kontrola jacine. Ne bih nosio na garanciju jer ne zelim da mi otvaraju mob zbog slusalice, posebno ne sad kad je skoro neprimetno, zavisi koga zovem. Cudno. Ne znam kako je twbi sa zakucavanjem, al meni stvarno nista nije zakucalo bar 10 dana, nije bilo potrebe za restartom ne pamtim. Hvala Bogu. Kad bih sredio ovo za poruke, bio bih presrecan. Aj ako nadjes neki rom koji posle par dama koriacenja nema veci delay od 2 sekunde, javi ovde ime roma. Aj poz
Daum Re: Re: - - 30.07.2010. 13:18 #233955

Svaki WinMobile ima istu proceduru za flashovanje, dakle sve što si radio na HD-u moraš i na HD2...

:: jebote pa to je 66sms dnevno :P meni svaki mesec od paketa ostane po 100+ sms, a obcino mi na svaka 3 meseac obrisu bar 300 ako ne i vise nekad...
:: Jel na HD2 moram ad se zezam kao na HD obicnom ono SPL ili kako vec da se ubacuje pa novi Radio pa tek onda flash ili neka druga fora...
:: Pazite ove papane iz telenora... posto mi se tel vodi na matorog on ima 3 broja svoj koji je kupio cim se otvorio mobtel znaci pre 15-16 godina nemam pojma koliko ima, i ovaj broj sto ja nosim je godnu dana mladji(jos mi pise mobtel na kartici i staje samo 30 brojeva
:: i posto on ima ugovor na svom broju do aprila ne moze da uzme hd2 dok mu ne istekne bez obriza sto ima vec tolike godine placa po 3000-4000din mescno, ispade da su oni koji postaju prvi put korisnici u boljoj poziciji od njega... to mi nije jasno nikako..... jos vise se nerviram jer tel treba meni da uzme,a ja njemu dam moj HD...
:: :: U mamu mu, znaci ima budjavi delay.
:: :: Ja sam sad stavio onaj creme de la creme, nije los. Sutra cu probam onaj energy sa standardnim izgledom, ne znam dal i on otkljucava ram, ali pise da nema htc messaging vec onaj windows. Nadam se da ce to da mi resi. Imam 2010 smsova mesecno, pa me i te kako iritira. Sa ovim romom mi manje krcka, zato sto je izmenjen nekako zvuk u slusalici, nije onolko jak, bolja je kontrola jacine. Ne bih nosio na garanciju jer ne zelim da mi otvaraju mob zbog slusalice, posebno ne sad kad je skoro neprimetno, zavisi koga zovem. Cudno. Ne znam kako je twbi sa zakucavanjem, al meni stvarno nista nije zakucalo bar 10 dana, nije bilo potrebe za restartom ne pamtim. Hvala Bogu. Kad bih sredio ovo za poruke, bio bih presrecan. Aj ako nadjes neki rom koji posle par dama koriacenja nema veci delay od 2 sekunde, javi ovde ime roma. Aj poz
Daum Re: - - 30.07.2010. 13:52 #233962

Meni se Energy rom ne svidja zbog onih plavih naglašenih detalja, smara me to...

Dutty`s Creme de la creme vidim da je vadio neke stvari kao ringtonove, što mi je opet minus...

Koristio sam juče HD2O rom, on izgleda stock potpuno, a koristi Win 6.5.5... http://goo.gl/WGJq

:: U mamu mu, znaci ima budjavi delay.
:: Ja sam sad stavio onaj creme de la creme, nije los. Sutra cu probam onaj energy sa standardnim izgledom, ne znam dal i on otkljucava ram, ali pise da nema htc messaging vec onaj windows. Nadam se da ce to da mi resi. Imam 2010 smsova mesecno, pa me i te kako iritira. Sa ovim romom mi manje krcka, zato sto je izmenjen nekako zvuk u slusalici, nije onolko jak, bolja je kontrola jacine. Ne bih nosio na garanciju jer ne zelim da mi otvaraju mob zbog slusalice, posebno ne sad kad je skoro neprimetno, zavisi koga zovem. Cudno. Ne znam kako je twbi sa zakucavanjem, al meni stvarno nista nije zakucalo bar 10 dana, nije bilo potrebe za restartom ne pamtim. Hvala Bogu. Kad bih sredio ovo za poruke, bio bih presrecan. Aj ako nadjes neki rom koji posle par dama koriacenja nema veci delay od 2 sekunde, javi ovde ime roma. Aj poz
Snoopy- - - 30.07.2010. 14:12 #233969

Pa i ovaj povadio neke silne stvari, ne znam koji djavo skinuo windows live, to mi treba. A i imam fobiju od cookies-a, kad sam ga ubacio, drndao me telefon ko tudjeg. Cini mi se da ima energy kao stock a da nije plavo, reference il tako nesto. Ne rece mi jel stvarno nema htc mssging? Naibitnije mi da mi sms radi, ja tih 2000 ubijem za 15ak dana. Kakvi su oni energetica romovi?
Daum ... 30.07.2010. 15:03 #233988

Na koji rom misliš jel nema HTC messaging? HD2O ima standardan HTC Messaging...

Snoopy- ... 30.07.2010. 15:11 #233995

Mislio sam na energy sto je mnogo plav. Jos bolje, samo mi reci koji rom nema standardan messaging, da se ratosiljam delay-a
gile23 ... 30.07.2010. 15:12 #233996

broj poruka: 9121
Dokle cete bracu Rome da pominjete :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- ... 30.07.2010. 15:37 #234003

Dok god ne srede problem sa kucanjem poruka!

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs