Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
HTC tattoo
STRANA 1 OD 1
Mortificat HTC tattoo 16.08.2010. 16:44 T28740

status: user
broj poruka: 3519
Uzeo bih ovaj telefon za 1 din u Vip-u. Zanima me ima li neko od vas iskustva sa njim? Čuo sam da bluetooth ne radi, a ako se flešuje na android 2.1 onda ne radi kamera. Ima li neko neki predlog na koji još telefon da obratim pažnju, bitno mi je da ima gps, neku kameru od 2-3 mpix i naravno veliki ekran. Naravno, uz opciju da se uzme kod operatera uz ugovor, eventualno bih dao par hiljada, ne više. U obzir dolaze Vip i Telenor, one treće bede mi ne pominjite. Hvala.

GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Imam ga ja 16.08.2010. 16:59 #237412

broj poruka: 9006
Uzeo preko oglasa skoro nov s garancijom.

Nisam probao da ga flešujem ali to sa BT mi i nije problem tako da najverovatnije ni neću, osim ako izbace zvaničan rom koji je inače u pripremi.

Telefon jeste sporiji od njegove jače braće ali svejedno ne smara mnogo, kamera je dobra ako telefon nasloniš na nešto, ako slikaš iz ruke, slabo. Pošto ima mnogo hvaljeni sense ui ergonomija je dobra, velika većina softvera radi dobro iako mu je rezolucija manja nego drugim telefonima, ono što sam naišao da ne radi a zanimalo bi te je recimo iGo. Telefon nije mnogo velik pa ima i nešto manji ekran, generalno leži dobro iako fabrička maska ima tendenciju da klizi iz ruke (i futrole). Touchscreen je generalno dobar, kad se izvežbaš malo možeš da kucaš poruke opušteno i u landscape modu, naravno ne u hodu. :) Baterija mu drži jako dobro baš zbog slabijeg ekrana, neće nikad da te izda pre jednog dana ni uz mnogo drndanja a ako ga koristiš za poruke, pozive i muziku po prevozu i malo neta trajaće dva-tri dana sigurno.

S obzirom kolko sam ga platio nema šta da budem nezadovoljan, jako lep mali android sa mnogo mogućnosti za nezahtevne korisnike, ništa posebno mu ne fali.

U svakom slučaju, mogao bi da pogledaš wildfire koji je ustvaro unapređeni tattoo, ima više rama, bolji ekran (nažalost iste male rezolucije), noviji android, itd...

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Mortificat Re:Imam ga ja 16.08.2010. 17:20 #237414

Hvala na review-u! Rekao si sve što treba i što me zanima. Čitao sam tamo mobilnom svetu i uglavnom je isto kao što si rekao. Gledao sam i Wildfire, on je 13k uz pretplatu i to mi je već previše.

GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

m1k1 pazi 16.08.2010. 17:42 #237419

broj poruka: 40
telefon jeste dobar, samo glavna mana u vipu je sto ako ga platis 1 dinar ides na tarifu 325, a uz tu tarifu je obavezno placanje nekog 1gb protoka interneta koji kosta 500 dinara, tako da ti je to vec oko 2000 mesecno 2 godine. Jeste, imas dosta poziva, sms poruka, ali taj obavezni 1gb protoka im stvarno nije trebao zato sto vec sa tom tarifom 325 imas 325mb protoka, koje ne verujem da ces iskoristiti zato sto telefon ima wi-fi na koji se mozes zakaciti na skoro svakom uglu..
Mortificat Re: pazi 16.08.2010. 20:16 #237467

Ozbiljno? To je meni previše. Hvala ti za ovu informaciju, oni bi to verovatno prećutali. Izgleda da ću morati nešto drugo da smislim.

:: telefon jeste dobar, samo glavna mana u vipu je sto ako ga platis 1 dinar ides na tarifu 325, a uz tu tarifu je obavezno placanje nekog 1gb protoka interneta koji kosta 500 dinara, tako da ti je to vec oko 2000 mesecno 2 godine. Jeste, imas dosta poziva, sms poruka, ali taj obavezni 1gb protoka im stvarno nije trebao zato sto vec sa tom tarifom 325 imas 325mb protoka, koje ne verujem da ces iskoristiti zato sto telefon ima wi-fi na koji se mozes zakaciti na skoro svakom uglu..
Daum ... 16.08.2010. 20:51 #237475

broj poruka: 12808
Ja kod Telenora uzeo HTC HD2 za 18.000 ali na 6 mesečnih rata, uz paket Prenesi Plus 1GB koji je meni extra.

Stavio sam lepo Android na njega i sad imam slobodno da kažem najbolji mobilni telefon na svetu...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

skar Re: Re: pazi 16.08.2010. 20:55 #237477

broj poruka: 3992
WILDFIRE
mislim da ti se isplati uzeti njega,Ja sam ga uzeo
ekran je 3.2 inca,boje su extra 16m ali su malo sjebali sa rezolucijom,mada se ne vidi,osim ako ne blejis ko tele...
kamera me je prijatno iznenadila,mogu da ti nabacim koju sliku
poseduje kapacitivni touch,stoga pipkanje je milina,poseduje multitac
baterija do 3 dana uz njakanje,i task killer:)
bt radi,2.1 android
perverzno je lep,kvalitetan i odlicno lezi u ruci
uporedjivao sam sa x6 nokiom,i ona pored njega izgleda smesno...
bombonica!!!!
to je neki stur opis:)
mada sam bio zadovoljan i sa tatoo
al ovo je vec za respekt
i da paket je 325 i sve zajedno izace sa guljenjem koze 1290din!!!!

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: Ozbiljno? To je meni previše. Hvala ti za ovu informaciju, oni bi to verovatno prećutali. Izgleda da ću morati nešto drugo da smislim
::
:: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: :: telefon jeste dobar, samo glavna mana u vipu je sto ako ga platis 1 dinar ides na tarifu 325, a uz tu tarifu je obavezno placanje nekog 1gb protoka interneta koji kosta 500 dinara, tako da ti je to vec oko 2000 mesecno 2 godine. Jeste, imas dosta poziva, sms poruka, ali taj obavezni 1gb protoka im stvarno nije trebao zato sto vec sa tom tarifom 325 imas 325mb protoka, koje ne verujem da ces iskoristiti zato sto telefon ima wi-fi na koji se mozes zakaciti na skoro svakom uglu..
Jebivetar Re: Re: Re: pazi 16.08.2010. 22:04 #237487

broj poruka: 2386
HTC Wildfire u opisu uz paket 325 koshta plus 13000 dinara.
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/mobilni-telefoni/htc-wildfire-powered-by-android.1011.html
tatoo :1290dinara izadje paket 325 + 500 dinara 1gb shto je obavezno da se uzme ako cete tatoo uz 325 za dinar
Na kraju to izadje isto ali ovako daje po 500 dinara 24meseca a za wildfire treba se oprostiti odmah od 13000.
Ako to hocesh da kazesh onda imash pravo, trebalo bi da je wildfire dosta bolji.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

:: WILDFIR
:: mislim da ti se isplati uzeti njega,Ja sam ga uze
:: ekran je 3.2 inca,boje su extra 16m ali su malo sjebali sa rezolucijom,mada se ne vidi,osim ako ne blejis ko tele..
:: kamera me je prijatno iznenadila,mogu da ti nabacim koju slik
:: poseduje kapacitivni touch,stoga pipkanje je milina,poseduje multita
:: baterija do 3 dana uz njakanje,i task killer:
:: bt radi,2.1 androi
:: perverzno je lep,kvalitetan i odlicno lezi u ruc
:: uporedjivao sam sa x6 nokiom,i ona pored njega izgleda smesno..
:: bombonica!!!
:: to je neki stur opis:
:: mada sam bio zadovoljan i sa tato
:: al ovo je vec za respek
:: i da paket je 325 i sve zajedno izace sa guljenjem koze 1290din!!!
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
skar Re: Re: Re: Re: pazi 17.08.2010. 11:33 #237556

broj poruka: 3992
paket uzimam zato sto mi treba,a za nov wildfire je mizerija dati 130e....
nikada ne bi uzimao paket radi telefona

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

:: HTC Wildfire u opisu uz paket 325 koshta plus 13000 dinara.
:: http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/mobilni-telefoni/htc-wildfire-powered-by-android.1011.htm
:: tatoo :1290dinara izadje paket 325 + 500 dinara 1gb shto je obavezno da se uzme ako cete tatoo uz 325 za dina
:: Na kraju to izadje isto ali ovako daje po 500 dinara 24meseca a za wildfire treba se oprostiti odmah od 13000
:: Ako to hocesh da kazesh onda imash pravo, trebalo bi da je wildfire dosta bolji
:: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp
:: ko nema u vuglu, ima u guglu
:: :: WILDFIR
:: :: mislim da ti se isplati uzeti njega,Ja sam ga uze
:: :: ekran je 3.2 inca,boje su extra 16m ali su malo sjebali sa rezolucijom,mada se ne vidi,osim ako ne blejis ko tele..
:: :: kamera me je prijatno iznenadila,mogu da ti nabacim koju slik
:: :: poseduje kapacitivni touch,stoga pipkanje je milina,poseduje multita
:: :: baterija do 3 dana uz njakanje,i task killer:
:: :: bt radi,2.1 androi
:: :: perverzno je lep,kvalitetan i odlicno lezi u ruc
:: :: uporedjivao sam sa x6 nokiom,i ona pored njega izgleda smesno..
:: :: bombonica!!!
:: :: to je neki stur opis:
:: :: mada sam bio zadovoljan i sa tato
:: :: al ovo je vec za respek
:: :: i da paket je 325 i sve zajedno izace sa guljenjem koze 1290din!!!
:: ::
:: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs