Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Kako kopirati kontakte sa racunara na satio idou?
STRANA 1 OD 1
bojke1 Kako kopirati kontakte sa racunara na satio idou? 09.09.2010. 19:31 T29276

status: user
broj poruka: 479

Evo imam mali problem pa da upitam kako da prebacim kontakte koji mi se nalaze na kompu u telefon?Ako moze ono korak po korak.Pokusavao sam preko programa sony ericsson pc suite ali nisam uspeo da odradim.U programu pc suite otvorim opciju file i tu mi se pojavi opcija my computer sa leve strane i sa desne my phone ali nikako ne uspevam da prebacim kontakte u telefon i gde tacno da ih smestim.Kad se prebace u fon pod koju opciju se kopiraju u telefonu?
Ako neko zna zamolio bih ga za odgovor.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar evo malo pomoci ako se nisi snasao 09.09.2010. 20:54 #243582

broj poruka: 3992
ako su kontakti sa simnbian telefona onda je mislim lako
oni su kopirani kao vcard,znaci prikacis fon,kao mass storage,prebacis kontakte..
zatim odes u kontakte,imas opciju backup il import kontakt kao vcard,izaberes to i krene kopiranje....probaj sigurno radi....odradio sam na zilion simbiana!!!
P.S imas na mobilnisvet odgovor .)

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

bojke1 re 09.09.2010. 23:21 #243616

broj poruka: 479

Kod mene nece pa nece.Na oba nacina sam probao ali jednostavno nece.Inace imenik je prekopiran iz nokie n73 na komp a sada ne mogu nikako da ih vratim na satio.Moram da ih upisujem jedan po jedan.I evo sve do sada sam ih ubacivao.Potrajalo je ali sta da se radi.U svakom slucaju hvala na savetu.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs