Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
HTC tel do 400evra
STRANA 1 OD 1
kljunovi HTC tel do 400evra 04.10.2010. 14:46 T29869

status: user
broj poruka: 66

Pitanje za sve :).
Do skora sam bio pobornik nokije i koristi model 6680 dugi niz godina, no svakoj lepoj bajci dodje kraj Srećan sam. Dolaze promene
Kod mnogih drugara sam primetio telefone HTC, za razliku od nokije dosta su user-friendly za koriscenje i bolji po karakteristikama u okviru kriterijuma odnos cena/performanse/kvaltet

Pitenje bi bilo koji HTC telefon da kupim, koji mi preporucujete, ako su potrebni zahtevi koje tel mora da ispuni sledeci:
0. standardni usb 2.0 port, isti koji se koristi na kamerama i fotoaparatima tako da ne moram da vucem sa sobom dodatne kablove, za punjenje i prenos podataka
1. wireless
2. radio
3. lokator (GPS)
opciono ka na dalje
4. kamera ne mora biti prebudjena
5. operativni sistem da radi stabilno i da se tel ne gusi ili blokira
6. lak
7. opciona dodatna tastatura

procitao sam ranije diskusije oko htc hd2 i desire, zakljucak desire je bolji!!
pitanje je da li postoji neki sa nizom cenom, jer tel ne mora biti nesto prebudjen, al mora da radi stabilno ili...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragot HTC 04.10.2010. 15:34 #249891

broj poruka: 1149
Ja da sad kupujem uzeo bi DESIRE...
doca80 Re: HTC tel do 400evra 04.10.2010. 15:40 #249893

broj poruka: 3053
to sve sto si ti nabrojao u jednom telefonu ne postoji...

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

::
:: Pitanje za sve :)
:: Do skora sam bio pobornik nokije i koristi model 6680 dugi niz godina, no svakoj lepoj bajci dodje kraj Srećan sam. Dolaze promen
:: Kod mnogih drugara sam primetio telefone HTC, za razliku od nokije dosta su user-friendly za koriscenje i bolji po karakteristikama u okviru kriterijuma odnos cena/performanse/kvalte
:: Pitenje bi bilo koji HTC telefon da kupim, koji mi preporucujete, ako su potrebni zahtevi koje tel mora da ispuni sledeci
:: 0. standardni usb 2.0 port, isti koji se koristi na kamerama i fotoaparatima tako da ne moram da vucem sa sobom dodatne kablove, za punjenje i prenos podatak
:: 1. wireles
:: 2. radi
:: 3. lokator (GPS
:: opciono ka na dalj
:: 4. kamera ne mora biti prebudjen
:: 5. operativni sistem da radi stabilno i da se tel ne gusi ili blokir
:: 6. la
:: 7. opciona dodatna tastatur
:: procitao sam ranije diskusije oko htc hd2 i desire, zakljucak desire je bolji!
:: pitanje je da li postoji neki sa nizom cenom, jer tel ne mora biti nesto prebudjen, al mora da radi stabilno ili..
gogi1 htc 04.10.2010. 15:53 #249899

broj poruka: 2076

Pa desire ili hd2, ne znam koji jos htc je tako dobar.
Daum Re: HTC tel do 400evra 04.10.2010. 16:09 #249905

broj poruka: 12807
Desire nije bolji nikako od HD2. Ima LED ekran i to je jedina prednost. Ekran na HD2 je primetno veći, telefon je generalno tanji, i bolje izradjen, Android na njemu radi savršeno tako da imaš dva sistema, a uskoro stiže i win7 koji će ludilo da bude.

HD2 je sa Androidom je i dobio mogućnost snimanja 800x480 videa...

Možeš da sačekaš da se pojavi kod nas Desire Z, ako ti je bitna tastatura, ali po meni je kompletno nepotrebna jer je telefon uvek deblji, a na HD2 je ekran toliko veliki da nema teorije da promašiš neko dugme...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: Pitanje za sve :)
:: Do skora sam bio pobornik nokije i koristi model 6680 dugi niz godina, no svakoj lepoj bajci dodje kraj Srećan sam. Dolaze promen
:: Kod mnogih drugara sam primetio telefone HTC, za razliku od nokije dosta su user-friendly za koriscenje i bolji po karakteristikama u okviru kriterijuma odnos cena/performanse/kvalte
:: Pitenje bi bilo koji HTC telefon da kupim, koji mi preporucujete, ako su potrebni zahtevi koje tel mora da ispuni sledeci
:: 0. standardni usb 2.0 port, isti koji se koristi na kamerama i fotoaparatima tako da ne moram da vucem sa sobom dodatne kablove, za punjenje i prenos podatak
:: 1. wireles
:: 2. radi
:: 3. lokator (GPS
:: opciono ka na dalj
:: 4. kamera ne mora biti prebudjen
:: 5. operativni sistem da radi stabilno i da se tel ne gusi ili blokir
:: 6. la
:: 7. opciona dodatna tastatur
:: procitao sam ranije diskusije oko htc hd2 i desire, zakljucak desire je bolji!
:: pitanje je da li postoji neki sa nizom cenom, jer tel ne mora biti nesto prebudjen, al mora da radi stabilno ili..
repsi slazem se sa daumom 04.10.2010. 16:42 #249917

broj poruka: 1276
uzmi hd2, ako imas vremena poigraj se sa androidom radi perfektno!jedino sto je telefon nesto vecih gabarita (veci ekran) pa ne znam kako ce ti to pasati... odi negde vidi ga uzivo

edit: da nije izasao iphone 4, uzeo bi sebi hd2 definitivno
valiant re:HTC tel do 400evra 04.10.2010. 17:04 #249922

broj poruka: 545
Definitivno model Touch Diamond 2,drug ga koristi vec par meseci! Odlican tel.

Daum Re: re:HTC tel do 400evra 04.10.2010. 17:10 #249926

Touch Diamond 2 je smejurija u poredjenju sa HD2 i Desire. Čovek reče telefon do 400 evra, dakle najbolji mogući...

:: Definitivno model Touch Diamond 2,drug ga koristi vec par meseci! Odlican tel.
valiant Re: Re: re:HTC tel do 400evra 04.10.2010. 17:47 #249932

broj poruka: 545

:: Touch Diamond 2 je smejurija u poredjenju sa HD2 i Desire. Čovek reče telefon do 400 evra, dakle najbolji mogući..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
:: :: Definitivno model Touch Diamond 2,drug ga koristi vec par meseci! Odlican tel.
:: ::
:: ::
:: :: Dobro to je moj predlog,HD2 JE mnogo veliki tel.najbolje da pogleda u nekoj radnji pa sta mu najvise odgovara to neka uzme..
Snoopy- - - 04.10.2010. 19:26 #249957

broj poruka: 6083

Glupost da je desire bolji od HD2. Ni po jednoj stavci nije bolji.

gile23 ... 05.10.2010. 00:13 #250054

broj poruka: 9121
Drugar se dvoumi da li da uzme HD2 ili Desire, koji biste mu vi preporucili, napomena nije vican zajebavanju oko romova sa HD2. Dakle ovakvi kakvi su, koji je bolji ?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 05.10.2010. 00:20 #250057

Onda je za njega Nokia 1100

Imati neki od tih telefona i koristiti ga kao `shminku` je zlochin.

gile23 Re: - - 05.10.2010. 00:39 #250061

broj poruka: 9121
Taj sad i nosi XD. Njegov cale dobija bilo koji telefon preko Telenora dzabe, pa me je pitao koji od ta dva. Ajde reci koji da uzme po tebi, ja bih isao na Desire :) ?

Pozdrav!

:: Onda je za njega Nokia 110
:: Imati neki od tih telefona i koristiti ga kao `shminku` je zlochin.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- - - 05.10.2010. 01:14 #250064

Ne znam licno kakvi su novi romovi na HD2 (jedan lik je bio zadovoljan), ali ja bih svakako isao na HD2 ako vec nece nista da ubacuje u mobilni. Nema sta da ga zeza. Mnogo je lepsi od desire i ima mogo veci ekran. Ako ga ova dva nesto posebno ne interesuju, onda desire.
kljunovi re 06.10.2010. 11:14 #250444

broj poruka: 66

zahvaljujem se svima na savetima, uzecu Desire zbog android platforme. čitajući testove čini mi se da android stabilnije radi pod punim operećenjem, mozda kada stigne win7 biće drugacije, videćemo. Sacekacu da se pojavi Desire Z pa cu odluciti koji model :))

Još jedno pitanje za kraj, .-) koju GPS lokator aplikaciju mi preporučujete za android platformu
Daum Re: re 06.10.2010. 11:27 #250445

Ne radi Desire ništa stabilnije, jer Android na HD2 ne radi nestabilno...

:: zahvaljujem se svima na savetima, uzecu Desire zbog android platforme. čitajući testove čini mi se da android stabilnije radi pod punim operećenjem, mozda kada stigne win7 biće drugacije, videćemo. Sacekacu da se pojavi Desire Z pa cu odluciti koji model :)
:: Još jedno pitanje za kraj, .-) koju GPS lokator aplikaciju mi preporučujete za android platformu
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs