Nema igrica u toj rezoluciji, imao sam e90. Ako ih ima, onda mozes da nabrojis na prste jedne sake. Ako nemas ni jednu igricu u toj rezoluciji, imam ja jednu negde, one trke kola, pa mogu ti posaljem kad i ako nadjem. Sto se tice programa, vecina mi je normalno radila sa s60v3 telefona
:: Nema igrica u toj rezoluciji, imao sam e90. Ako ih ima, onda mozes da nabrojis na prste jedne sake. Ako nemas ni jednu igricu u toj rezoluciji, imam ja jednu negde, one trke kola, pa mogu ti posaljem kad i ako nadjem. Sto se tice programa, vecina mi je normalno radila sa s60v3 telefon :: :: A igre sa s60v3? Zanimljivo je sto sam na kartici,koju sam usput u njega ubacio od 8gb,imao programe sa 5800..I sve to radi extra,garmin pogotovo,cak mnogo bolje nego na 5800,a sto me jos vise odusevilo,avatar tema sa 5800 je izgledala fenomenalno,jedino kad tipkam brojeve na ekranu se nista ne ispisuje,tako da ocigledno nije to to,ali skoro pa jeste...:-)
uglavnom nisam imao vremena ovih dana da drndam.Preminuo mi je deda,i stvarno nisam nista stigao da probam,a i nisam u nekom stanju za tako nesto,pa mi najlakse bilo da postavim temu,i cekam odgovore. ^^
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.