1. samsung i5800 galaxy 3 2.samsung i7500 galaxy 3. samsung i5700 spica Nisam do sada koristio android platformu.Koristim wm od v 5.o do 6.5 ,jedno 5 g.Pa da probam! Ja bih i5800 a v.2.1,ali me buni rezolucija 400x240 na 3.2`,s druge strane spica ima 480x320 ali a v.1.5,kazu moze update na 2.1? Generalno kako radi n vigacija na android platformi,za wm ima toga ko salate! Pozdrav
Radi normalno navigacija, ko na svakom telefonu. Sve su to manje više prosečni telefoni, bolje probaj HTC Hero da ugrabiš ili HTC Legend...
I naravno, uvek je bolja novija verzija androida, ali to vidi na XDA developers i na zvaničnom sajtu da li imaš oficijelni update za neki od tih telefona... __________________ Scourge of PCBerza
Ne bih baš rekao da ima dosta lošiji ekran, kad ima istu rezoluciju, samo ima manju količinu boja u prikazu...
Sem toga, kvalitetnije je izrade barem duplo od plastikanera kakva je Spica, presvučen je teflonom, a Sense UI ionako izgleda mnogo bolje nego stock android... __________________ Scourge of PCBerza
Ja sam imao samsung i7500 galaxy i posle njega predjem na HTC Magic. telefoni su po specifikacijama isti,ali kada sam poceo da koristim,to je tolika razlika u koristim Magica-a da nemam reci. Brzi,bolji odziv,itd. Ne bih se vratio na Samsung nikako. Razmisljam o Desire ali jos je cena paprena
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.