Razlozi: - bolesno brz, preko 2020 u Quadrant testu a i sam interfejs i odziv sistema je fantastičan - ugrađena data2whatever podrška za instalaciju aplikacija na EXT2/3/4 particiju .... uostalom pogledate link.
Dakle: 1.9.5 Data2ext version.
Naravno kad kažem obaezan, znači, savetujem vam da ga probate...obavezno
Re: HTC Desire - obavezan ROM: i-n-s-e-r-t Coin HD Port 1.9.5
07.03.2011. 01:38
status: user broj poruka: 6083
Mene treba za HD2, svi androidi su me razocarali na HD2. Svi do jednog kada kucas brzo, kasne tipke i ne otkuca se sve, to je neoprostivo, a i nekako mi je kao da je laggy, ne znam.. Probao sam one najpopularnije i nijedan nije to to. Iskljucivo me zanima stock varijanta, a ne one skarabudzene, sto mu dodje ko black XP i tako ta sranja.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=86169 :: :: Razlozi :: - bolesno brz, preko 2020 u Quadrant testu a i sam interfejs i odziv sistema je fantastiča :: - ugrađena data2whatever podrška za instalaciju aplikacija na EXT2/3/4 particij :: .... uostalom pogledate link :: :: Dakle: 1.9.5 Data2ext version :: :: Naravno kad kažem obaezan, znači, savetujem vam da ga probate...obavezno
Isto radi i ortak sa Touch HD. Ja ništa sporije u životu nisam video. Šta god od androida da je probao, nešto na tom telefonu ne radi. I onda se vratio u laboratoriju i počeo da traži bukvalno ogoljene WinM da bi mu telefon bio upotrebljiv.
Ma touchHD je hopeless. Radi ovde android super po pitanju svega sem tastature, a za laggy sam mislio kada npr skrolujes glavni meni gde su programi, one ikonice. Ostalo radi smooth- mailovi, kontakti, web. Dakle, samo kad bih nasao neki rom gde moze normalno da se kuca, bo bih prezadovoljan. Trenutno koristim WP7, i radi nenormalno dobro- na stranu to sto nema jbni copy paste, vibra na tastaturi, web flash, moras da kontaktiras amere iz amerike da bi dobio aktivacioni kod, nema pdf u njemu, moras da rotiras u portrait da bi kucao adresu, kamera nema autofocus (ali ima odlican HD snimak) :D Tu je i android kada me smori wp7, dual boot
Taj link nisam gledao
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: Isto radi i ortak sa Touch HD. Ja ništa sporije u životu nisam video. Šta god od androida da je probao, nešto na tom telefonu ne radi. I onda se vratio u laboratoriju i počeo da traži bukvalno ogoljene WinM da bi mu telefon bio upotrebljiv :: :: Gledao ovde :: http://theunlockr.com/category/roms-2/windows-phone-roms/htc-hd2-roms :: ::
Korist od ovoga je max iskorišćenje interne memorije i izbegavanje instaliranja applikacija na SD karticu bilo preko D2EXT, DATA2SD tweakova itd itd.
Od fabričkih 512MB ukupno nekih 120 +- MB je zaista slobodno za dodatne aplikacije. Ovako se dobije preko 300MB, uklanjanjen keša i još nekih stupiderija.
Ko želi da se upusti i sredi Desire, a ima neku nejasnoću neka pita.
Re: Re: HTC Desire - obavezan ROM: i-n-s-e-r-t Coin HD Port 1.9.5
08.04.2011. 02:26
status: user broj poruka: 1424
Ja nemam taj problem na hd2 sad evo vec 10min gledam i zaista ne vidim da kasni. Jos mi je rom na sd kartici, a wp7 leti i market super radi... jedino nema gps software za sad...
T :: Mene treba za HD2, svi androidi su me razocarali na HD2. Svi do jednog kada kucas brzo, kasne tipke i ne otkuca se sve, to je neoprostivo, a i nekako mi je kao da je laggy, ne znam.. Probao sam one najpopularnije i nijedan nije to to. Iskljucivo me zanima stock varijanta, a ne one skarabudzene, sto mu dodje ko black XP i tako ta sranja :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=86169 :: :: :: :: Razlozi :: :: - bolesno brz, preko 2020 u Quadrant testu a i sam interfejs i odziv sistema je fantastiča :: :: - ugrađena data2whatever podrška za instalaciju aplikacija na EXT2/3/4 particij :: :: .... uostalom pogledate link :: :: :: :: Dakle: 1.9.5 Data2ext version :: :: :: :: Naravno kad kažem obaezan, znači, savetujem vam da ga probate...obavezno
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.