Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Gmail account problem....
STRANA 1 OD 1
banea Gmail account problem.... 23.03.2011. 12:44 T34755

status: user
broj poruka: 118

Ljudi zna li ko kako da obrišem sa telefona predhodni gmail akaunt nalog koji je od prethodnog vlasnika telefona.Radi se o HTC Wildfire,naime kad krenem da ga brišem izlazi obaveštenje da akcija nije moguća zato što pojedine aplikacije zavise od tog naloga. Znam za opciju master ili hard reset,ali bih za sada to pokušao da izbegnem iz razloga što mi je os apdejtovan na verziju 2.2.1 sa fabričke 2.1 i neznam da li bi mi resetom i os bio vraćen na fabrički?
Problem je najveći zato što mi Android market zavisi od njegovog naloga i skroz sam blokiran da biram svoje aplikacije.
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
luja-88 To nema veze 23.03.2011. 13:10 #307608

broj poruka: 1670
Kad radis soft-reset samo vracas podesavanja sistema na defaults a ne restore istog na staru verziju. Mislim da isto vazi i za hard-reset... o tome ce neko drugi

skar Re: Gmail account problem.... 23.03.2011. 15:38 #307661

broj poruka: 3992
imas u podesavanjima,da izbrises user acount,ne moras raditi reset!

::
:: Ljudi zna li ko kako da obrišem sa telefona predhodni gmail akaunt nalog koji je od prethodnog vlasnika telefona.Radi se o HTC Wildfire,naime kad krenem da ga brišem izlazi obaveštenje da akcija nije moguća zato što pojedine aplikacije zavise od tog naloga. Znam za opciju master ili hard reset,ali bih za sada to pokušao da izbegnem iz razloga što mi je os apdejtovan na verziju 2.2.1 sa fabričke 2.1 i neznam da li bi mi resetom i os bio vraćen na fabrički
:: Problem je najveći zato što mi Android market zavisi od njegovog naloga i skroz sam blokiran da biram svoje aplikacije
:: Hvala unapred
banea Re Skar 23.03.2011. 16:32 #307675

broj poruka: 118
Druže mislim da sam bio veoma eksplicitan u opisu problema pa mi stvarno tvoj i prethodni odgovor ništa neznače. U svakom slučaju hvala na trudu.

Ishmerish ... 23.03.2011. 16:55 #307679

broj poruka: 7285
From home screen hit menu hard key > Applications > Manage Applications > (wait a bit for phone to compute) Scroll down to `gmail` click once then click `clear data` hit back hard key then below it you should see `google apps` click once then hit `clear data` as well.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs