Znam da sam otvorio temu iPhone 2G ali ona je postala tema ` shta mi se svidja a shta ne ` pa zato sad otvaram novu. Naime imam par problema posto kada povezem iPhone sa pc jem preko usb a podigne mi se iTunes i prikaze mi sledece ` iTunes cannot read contents of the iPhone. Go to the Summary tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings. ` pa me sad interesuje shta da uradim da bih otkljucao telefon tj iTunes da bih mogao da prebacim muziku na telefon ili po mogutstvu ako postoji neki program recite mi molimvas posto sizim vec 3 dana bez zike? Unapred HVALA
PS: molim korisnike pc berze da na ovoj temi pisu samo o njoj a ne da tema postane svadja oko toga koji je mobilni bolji i koji vredi za koje pare kao moja prosla tema. HVALA NA RAZUMEVANJU
Koji iTunes koristis? Nekada uninstall i reinstall resava problem. Zatim, na kojem si FW-u sada? i da li je odjednom poceo da se tako ponasa ili je tako od kada si ga kupio?
Mozda mu je prethodni vlasnik radio nesto sto nije trebalo :)
Takodje, proveri da li su mu svi konektori ok, nije verovatno da je ovo u pitanju ali za svaki slucaj.
Poslednja opcija ti je da na nekom drugom kompu instaliras itunes i tu probas.
Ako nista od ovoga ne pomogne, onda ces morati da uradis restore, pa jailbreak pa unlock. Samo proveri do kog fw-a mozes da radis update. Nisam siguran da li svi uredjaji od apple-a mogu da koriste 4.x fw. Znam da 3g definitivno moze, a za 2g bolje da te ne lazem. :)
Imas gomilu tutorijala na googlu.
Ajde javi sta si resio, pa da vidimo kako se odvijaju stvari :)
Izvini ako je malo nepovezano ovo sto pisem, ipak je skoro 4 ujutru :)
Pazi ovako Koristim iTunes10 i uradio sam mu uninstal pa reset kompa pa opet install ali mi i dalje prijavljuje gresku. Sad trenutno koristim os 3.1.3 i radi normalno. Shto se tice iTunes a neznam kako se ponasao kod coveka ali ja kad sam ga uzeo i povezao sa pc jem po prvi put pojavila mi se gore navedena greska. Nisam josh pokusao na drugom pc ju ali nameravam a ako ne onda mora ponovo sve ispocetka pa ako bude dolso do toga molim za neki tutorijal posto sam nov sa aplovim proizvodima. Unapred HVALA
Saznao sam od coveka da telefon nije sim free i da mu to pravi problem oko iTunsa pa sad zna li neko da li je moguce da namestim da mi bude sim free i kako Unapred HVALA
To uradis preko redsn0w-a. Ne znam da li smem da stavljam linkove prema takvim stvarima, ali dovoljno ti je da na google-u ukucas how to unlock iphone 2g with os 3.1.3 i sa prvih par sajtova ne mozes da pogresis, ustvari, poslacu ti ja lepo linkove na mail, pa ti malo prostudiraj :)
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.