Imam HTC magic sa custom rom RCMagic V7. Telefon je rutovan. E sad mislio sam da istaliram GBRider Cronos v2.0. Jedino sto me zbunjuje jeste SPL i Radio. Posto ja imam 1.76.0009 6.35.08.29, i ne znam da li cu moci da istaliram a da ne zeznem tel.
Osiguraj se 100% da flashujesh pravu stvar. Radio još ako zezneš, nećeš imati mrežu ili ti neće raditi Wifi/bluetooth, a SPL ako zezneš brickovao si telefon, tačnije imaćeš brendirani HTC držač za papir...
Ako ti piše specifično da ti je i SPL i radio za Magic, onda nemaš šta da brineš... Ja sam bio skeptičan u početku da se igram sa time kad sam imao HD2, ali ubrzo sam prešao preko toga. Kad jednom flashujesh SPL nemaš brige šta god da zezneš sa firmware-om i Radiom...
Evo baš sinoć sam flashovao poslednju verziju Androida 2.3.3 na Galaxy S, radi ko bombona sad...
Ako imaš SPL baš za HTC Magic, nemaš čega da se cimaš. SPL možeš da flashuješ nezavisno od Radia i Roma, tako da će telefon i dalje normalno da ti radi...
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.