Pošto je laptop crkao i to mu je bila glavna namjena kad sam na putu, a trenutni telefon koji posjedujem ima samo osnovne funcije, za potrebe skajpa bi molio da mi preporučite što jeftiniji telefon po mogućnosti nov. Koristio bi ga naravno preko wifi na koji se nakačim. Šta preporučujete tu od 150-200 evra a da radi dobro. Da li tu tablet može da odradi posao. Neki od ovih prestigio modela.
Mozda cak i bolje od mobilnog, ako ti vec ne treba novi telefon. Ako ti treba, kupi bilo koji za te pare sa wifii. Ja bih isao na neki Android, ali pojma nemam posto su. Ako ima za te pare, onda ili Android telefon ili Android tablet (taj Prestigio...) S1000RR
Ako ti je samo to važno možeš da kupiš neku polovnu Nokiu 5800 na njoj lepo radi skype i ima dobru bateriju pošto je muzički telefon.BTW na symbianu je moguć samo voice call ako hoćeš video call onda gledaj nekog androida sa sekundarnom kamerom. Black Wolf
Imas fine Prestigio tablete za 15-20K, na Androidu.
S1000RR
:: Koji crni tableti, nemsa ti para za to planinarenje, ti si rekoa 150-200e a VMARC ti rece tablet.. :: :: Tu neki krsten model nije ispod 400-500 :: :: Vidi neki HTC Wildwire ili Samsung Galaxy mini itd itd, neki sa android platformom u tom cenovnom rangu :: :: :: frekfencij :: ::
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.