Pozdrav.Interesuje me koja je zadnja stabilna verzija softvera za ovaj fon i odakle mogu da je skinem?Treba mi i root za tu verziju softvera.Pa ako neko moze da mi odgovori.Trenutno mi je u fonu verzija 2.1 eclair.xxjh7. Ako moze neko da okaci linkove sa novim softverom 2.2 ili 2.3.
Hvala.videcu neki da skinem.Inace treba mi za drugara za njegov fon.Pa da pitamo na pravom mestu.Sad bas gledam za ovaj 2.3 kazu da ne radi gps,senzori i kamera ako sam dobro procitao.Pa ajde da pitam ako neko zna koja je verzija najbolja za ovaj model telefona?
Ne mogu da se snadjem.Nije kao kad sa samifirmware.com skines softver tamo ima pet fajlova koji se ucitaju u program odin i klikne se na start i to je to.Na ovom linku sto si zakacio ne mogu da se snadjem.Pa ako mozes malo bolje da objasnis kako da se flesuje ovaj softver na i5700?
Interesuje me koja je zadnja stabilna verzija softvera za ovaj fon i odakle mogu da je skinem?Treba mi i root za tu verziju softvera.Pa ako neko moze da mi odgovori.Trenutno mi je u fonu verzija 2.1 eclair.xxjh7. Ako moze neko da okaci link za 2.2 ili 2.3 zajedno sa root-om za njega bilo bi dobro.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.