Drug ima tattoo i sad ukljucio je ono zakljucavanje ulaska u meni, medjutim neko je pokusao vise puta da mu udje u meni i telefon se blokirao tj sad mu trazi valjda e-mail i da se konetkuje na net i nesto nece ne znam ni ja sto, da li postoji fora za otkljucavanje ili mora da ide na servis, momak bi da spase imenik.
Desavalo se isto mom ortaku, pa smo se cimali oko otkljucavanja, samo nek ukuca svoj email pod kojim je i registrovao tel. na gmail-u i naravno password za isti mail i to je to, telefon ce se otkljucati.
:: Desavalo se isto mom ortaku, pa smo se cimali oko otkljucavanja, samo nek ukuca svoj email pod kojim je i registrovao tel. na gmail-u i naravno password za isti mail i to je to, telefon ce se otkljucati :: :: ::
У праву је скар...има HTC tattoo својих бисерних тренутака, када не да да се улогујеш било којом валидном gmail адресом (укључујући ту и ону којом си се први пут регистровао, мада и све друге када покушаваш нови account). Решење једноставно, премда болно ,) Ресетуј га тврдо
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.