Prilikom update softvera (flesovanja) preko Odina dali telefoni gube garanciju. Updejtovao bih moj galaxy s2 na verziju 4.0.3 androida, a posto updejta preko Kiesa nema Odin je jedina varijanta.
Ma uvek mozes da ufleshujes fabricki rom. NPr asus je rekao da ih ne interesuje koji je rom unutra. A i ako ti crkne telefon, oni nece moci da znaju koji imas sistem u mobu x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Prilikom update softvera (flesovanja) preko Odina dali telefoni gube garanciju. Updejtovao bih moj galaxy s2 na verziju 4.0.3 androida, a posto updejta preko Kiesa nema Odin je jedina varijanta :: :: :: Intel i7 950 @3.8ghz,cooler master Z600 dual fan,Gigabyte EX58-ud5,3x2gb DDR OCZ gold 1600mhz,MSI twinfrozr NV GTX580,Samsung 1TB f3 x2,Seasonic X850-KM,Chieftec BA-02B-B-SL,Samsung BX 2450 :: :: Notebook MSI GX720
Nemoj to da radiš dok ne kupiš Jig. Kada budeš stavio custom rom na S2 pojaviće ti se žuti trougao sa uzvičnikom što naglašava da je stavljen custom Rom. Vrlo verovatno da ti neće uvažiti garanciju sa tim, a unutar telefona je brojač koji pokazuje koliko si puta flashovao telefon.
Jig možeš da napraviš sam ako nisi stran lemljenju. Ima uputstvo na xda, samo ti treba micro usb kabl za zamorče, od 100 dinara.
Inače Jig košta 2$ gde god hoćeš. On resetuje taj brojač i sklanja uzvičnik.
Evo ti youtube klip pa odgledaj šta se dešava, ali nisam pogledao do kraja link pa ne znam jel može bez Jiga da se resetuje to: http://goo.gl/GliXC __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
pa ics4 je zvanično izašao za s2, nema tu nikakav custom rom... e sad za garanciju... a jebem li ga, imaš zvanični sistem stavljen nezvaničnim putem.. a i što kažu, telefon ako crkne, crko je...
Ja imam S2 i stavio sam 4.0 preko odina. Nema ni zuti trougao jer kad stavis oficialni rom ona tel nije rutovan i nema zuti trougao. Jedino sto ima brojac koji se povecava za 1 kada stavis neki rom. Ali to sve moze da se sredi sa JIG. Po pravilu garancija se gubi ali u svakom momentu pomocu JIG mozes vratiti na pocetno stanje, e sad ako se pokvari tel da ne moze da se ni upali onda ni oni nece moci da vide koji je rom u njemu.
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.