Posto sam doso do nekih para,planiram da kupim mem kar od 8gb za motorolu defy +,tel uglavnom koristim za slusanje muzike,e sad takodje bih kupio i neke sluske(in earmodel),pa me zanima misljenje nekog ko se razume u zvuk,kakav je izlaz na ovoj motoroli,bilo bi glupo da pucam kesh za neke bolje slusalice ako ne mogu da izvucem max iz njih,mogu da izdvojim do 2000 din mozda jos koji din vise,i koj model biste mi preporucili?takodje preporuka za neki dobar mp3 program bi dobro dosla :)...Hvala svima ..PoZz
za 2000 ti slusalice nece predstavljati bottleneck nikako, koje god nadjes da ti odgovaraju, uzimaj slobodno, imas u uscu za 2500 sonijeve, meni fino zvuce za te pare... sta ocekujes od mp3 programa sto ti ne zadovoljava stock?
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.