Kakav ubica ? kad nema zrtvu? ili ce kao i uvek samsung da napada predhodne generacije iphona posto prvi izadje...Cekaj septembar kad se pojavi meta mada pitanje kolika ce meta da bude :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
Iskreno, iPhone nikada nece imati konkurenciju jer je jedinstven. A svi ostali telefoni koriste android, tako da su svi isti. Kupio HTS, Samsung, LG ti u sustinij dobijas istu stvar (brzina rada zavisi od komponenti ugradjenih unutra, ali je sve ostalo isto), dok kod iphone uvek imas jedinstven uredjaj. Tako da moj glas uvek ide za iPhone, a bas mi se jebe za quad core u mobilnom telefonu. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
ovi iz Samsunga sami sebi u usta uskacu... znaci kreteni.. koji ce im sad koji moj Note? ajd da ih pita covek? imaju i nove tablete od 7 one alu... stavili 4.8 inca busolu.. strasno.....4.3 je plafon, znaci ako iphone izadje sa 4 inca u septembru ja cu ga uzeti i ako gotivim htc vise... one x je zlo od telefona, ali glupi andorid nikako da postane ozbiljan sis vec samo imao potencijal 3 godine unazad....ios se od 3.1.3 (do tad je realno bio sranje ios da se ne lazemo) sa izlaskom ios4 i sad 5.0.1 (zadnji koji je JB) telefoni radi vrh.... pa 3gs radi na 5.0.1 ne secka smao ne mogu neke aplikacije koje traze tipa kameru od 60fps ili tako nesto ali za svakodnevni radi 3GS pojede galaxy S, a android 4.0 secka na galaxy-u. ...o ip4s necu da komentarisem od ekrana preko kamere... apple ima manu kod mene 3.5 ekran jednostavno od pojave htc hd-a pre 4 godine od tad mi primarni tel ima vise od 3.8 inca, na 4 bi se vratio ali ispod nikako....
sve sam te telefone nosio koristio neke manje neke vise + - mesec dana, dva.... ali HD2 imam vec skoro 3 godine i nisam hteo da ga prodam njega sad na wp7.5 nosim i radi fenomenalno...
eyePhone je najbolji na svetu, ni 2G nema premca. Tek kad vidim vase postove shvatim da sam se grdno prevario sto sam kupio Galaxy Note x) Hvala sto ste mi otvorili oci
Kad li ce ljudi da skontaju: `100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 sisa`
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
@ostali Samsung ni sa cim u skorijoj buducnosti ne moze ubiti epl. Ne moze cak ni da mu prismrdi. Moze samo da skuplja mrvice po ostatku zemalja treceg sveta.
ko ima potrebe a i para za ovakvim uredjajem kupice ga (namerno kazem uredjajem, jer ovo nisu telefoni iz mog ugla) ko nema potrebu, (ili para) nosice bilo sta sto zvoni i prima poruke prosto :)
Ima jedno 2 nedelje. Bio sam skeptican zbog dimenzija i kao `gde cu to da nosim` ali, ispostavilo se da staje u svaki dzep kao i oni od 4.3`, samo sto je nekad zajebano da sednes dok ti je u dzepu. Isto, malo je zajebano jednom rukom da kucas ili bilo sta dok hodas, neko ako te malo zakaci, pozdravi se sa 50 000 ex dinkica. Sto se tice samog uredjaja nema sta mnogo da se kaze- sve je vrhunsko: ekran perverzija, brzo radi, kamera odlicna (u mraku pri promeni svetla nema seckanja pri snimanju), olovcica super radi, i cesto je korisna, itd itd. Ne znam sta jos..ako te nesto konkretno zanima, pitaj. Evo, da, za bateriju- normalnim koriscenjem opusteno dan i po na 2g i data on always, push mail, messenger on.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Kad si kupio `dasku` :: Kako si zadovoljan... :: :: F650GS Daka :: ::
ma sto si se prevario dobar je smugsmug, smejali ste se eplu i njegovom stilu predstavljanja kad ono poslednja dva meseca na sva zvona `Samsung Unpacked` event bla bla, a ono na prezentaciju izasla antipaticna gospodja koja je naricala engleski sa sve S3-ojkom koju je jedva uspela da zadrzi u rukama...
Znaci sad kad pricas telefonom podsecas na Mojsija kad je predstavio 10 zapovesti...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ima jedno 2 nedelje. Bio sam skeptican zbog dimenzija i kao `gde cu to da nosim` ali, ispostavilo se da staje u svaki dzep kao i oni od 4.3`, samo sto je nekad zajebano da sednes dok ti je u dzepu. Isto, malo je zajebano jednom rukom da kucas ili bilo sta dok hodas, neko ako te malo zakaci, pozdravi se sa 50 000 ex dinkica. :: Sto se tice samog uredjaja nema sta mnogo da se kaze- sve je vrhunsko: ekran perverzija, brzo radi, kamera odlicna (u mraku pri promeni svetla nema seckanja pri snimanju), olovcica super radi, i cesto je korisna, itd itd. Ne znam sta jos..ako te nesto konkretno zanima, pitaj. Evo, da, za bateriju- normalnim koriscenjem opusteno dan i po na 2g i data on always, push mail, messenger on :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Kad si kupio `dasku` :: :: Kako si zadovoljan... :: :: :: :: F650GS Daka :: :: :: ::
Sad mogu da se sakrijem kad vidim da neko ide ulicom za koga ne bih voleo da mene vidi x)
Kao sto kazu: ko jednom proba 5.3, nikada se ne vraca na manji ekran :)
:: Znaci sad kad pricas telefonom podsecas na Mojsija kad je predstavio 10 zapovesti.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ima jedno 2 nedelje. Bio sam skeptican zbog dimenzija i kao `gde cu to da nosim` ali, ispostavilo se da staje u svaki dzep kao i oni od 4.3`, samo sto je nekad zajebano da sednes dok ti je u dzepu. Isto, malo je zajebano jednom rukom da kucas ili bilo sta dok hodas, neko ako te malo zakaci, pozdravi se sa 50 000 ex dinkica. :: :: Sto se tice samog uredjaja nema sta mnogo da se kaze- sve je vrhunsko: ekran perverzija, brzo radi, kamera odlicna (u mraku pri promeni svetla nema seckanja pri snimanju), olovcica super radi, i cesto je korisna, itd itd. Ne znam sta jos..ako te nesto konkretno zanima, pitaj. Evo, da, za bateriju- normalnim koriscenjem opusteno dan i po na 2g i data on always, push mail, messenger on :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Kad si kupio `dasku` :: :: :: Kako si zadovoljan... :: :: :: :: :: :: F650GS Daka :: :: :: :: :: ::
1. Da. ali ce svako videti tvoj telefon, sto je svakako smesnija pojava i samim tim vise privlaci paznju 2. Ti bas verujes svemu sto ti se kaze…? :))
Salim se, nek te dobro sluzi i da budes zadovoljan kao sto si bio i sa onim HTC-om. Mada kada si sa njim bio zadovoljan, bices onda i sa bilo cim :)
F650GS Dakar
:: Sad mogu da se sakrijem kad vidim da neko ide ulicom za koga ne bih voleo da mene vidi x :: :: Kao sto kazu: ko jednom proba 5.3, nikada se ne vraca na manji ekran : ::
:: :: Salim se, nek te dobro sluzi i da budes zadovoljan kao sto si bio i sa onim HTC-om. Mada kada si sa njim bio zadovoljan, bices onda i sa bilo cim : ::
Kad se pojavio kostao je oko 600E a sad se vec da naci ispod 400E... Moj HTC Sensation XE je do skoro bio oko 450E a sad je vec oko 350E... (a bice u mom posedu sve dok mu cena ne padne na 50E)
Generalno mi je pomalo smesno da na telefonu koji ima skoro 200 tackica vise po sirini i oko 300 tackica vise po vertikali na ekranu koji je za 1 palac veci vidim isti broj ikonica...
Polovan mozda ispod 400, nov sa garancijom ispod 400 ni u najavi.
A za ikonice valjda znas da mozes sam da podesis dpi i da ti stane ikonica koliko hoces, isto ko na kompu. U svakom slucaju je lakse za rukovanje kada su ikonice malo vece.
:: Kad se pojavio kostao je oko 600E a sad se vec da naci ispod 400E.. :: Moj HTC Sensation XE je do skoro bio oko 450E a sad je vec oko 350E.. :: (a bice u mom posedu sve dok mu cena ne padne na 50E :: :: Generalno mi je pomalo smesno da na telefonu koji ima skoro 200 tackica vise po sirini i oko 300 tackica vise po vertikali na ekranu koji je za 1 palac veci vidim isti broj ikonica.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Cenu podeliti sa 4 da bi dobio onu koja je nasem coveku prijemcivija tj izrazenu u evrima...
U istoj radnji sam kupio HTC...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Polovan mozda ispod 400, nov sa garancijom ispod 400 ni u najavi :: :: A za ikonice valjda znas da mozes sam da podesis dpi i da ti stane ikonica koliko hoces, isto ko na kompu. U svakom slucaju je lakse za rukovanje kada su ikonice malo vece :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: Kad se pojavio kostao je oko 600E a sad se vec da naci ispod 400E.. :: :: Moj HTC Sensation XE je do skoro bio oko 450E a sad je vec oko 350E.. :: :: (a bice u mom posedu sve dok mu cena ne padne na 50E :: :: :: :: Generalno mi je pomalo smesno da na telefonu koji ima skoro 200 tackica vise po sirini i oko 300 tackica vise po vertikali na ekranu koji je za 1 palac veci vidim isti broj ikonica.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Ja bih mogao sad da pisem postove i postove koliko je IPHONE i zasto je za mene NAJGORI uredjaj trenutno...
Htc vise nikako nije konkurencija nikome,i prave katastrofa telefone...
Evo prvi HTC one X, citao sam da ima matricu ekrana kao sensation, ako je tako,dzabe i da ima 9000x9000 kad je prikaz ispran i bled ! .nema MMC, mora micro SIM, i baterija kontam da se ni ne vadi, sve da bi kopirali IPHONe,jebo ih on....
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Iskreno, iPhone nikada nece imati konkurenciju jer je jedinstven. A svi ostali telefoni koriste android, tako da su svi isti. Kupio HTS, Samsung, LG ti u sustinij dobijas istu stvar (brzina rada zavisi od komponenti ugradjenih unutra, ali je sve ostalo isto), dok kod iphone uvek imas jedinstven uredjaj. Tako da moj glas uvek ide za iPhone, a bas mi se jebe za quad core u mobilnom telefonu :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: ::
I mogu reci da je i sad najbolji telefon na trzistu... imao sam ga 6 meseci,koristio sam ga sa 32 gb mmc-om,radio je fenomenalno,sa pregrst programa i igara koje sam ubacio. Kamera FANTASTICNA,1920 x 1080 video takodje, Sjajan ekran... Ali ono sto je najjace je internet. Bilo da gledate youtube,ili da chatujete,idete na skype. sve radi PREBRZO. Izrada je fantasticna,jer iako plastican,telefon se ne haba,izdrzljiv je,trpi i padove i udarce..
A poredjenje sa drugim modelima je smesna. Jedino sto pored njega vredi za sad je LG optimus 3d.
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
Kakva srbenda :) Dodji da vidis moj iPhone 1G na sta lici posle 5 godina intenzivne upotrebe. Ako to ikada budes video, zaboravices sve te `iako plasticne` proizvode i kupices jednom u zivotu pravi telefon :) I dalje radi kao sat...
F650GS Dakar
:: :: Izrada je fantasticna,jer iako plastican,telefon se ne haba,izdrzljiv je,trpi i padove i udarce. :: :: A poredjenje sa drugim modelima je smesna. Jedino sto pored njega vredi za sad je LG optimus 3d. ::
http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg Sapphire 5770 Flex Da li je ova graficka neka osakacena verzija? -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno...
:: Znaci sad kad pricas telefonom podsecas na Mojsija kad je predstavio 10 zapovesti.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! ::
:: Hahahahahha + :: :: http://i52.tinypic.com/1o64b8.jp :: Sapphire 5770 Fle :: Da li je ova graficka neka osakacena verzija? :: -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno.. :: :: :: Znaci sad kad pricas telefonom podsecas na Mojsija kad je predstavio 10 zapovesti.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: ::
Oko običnog telefona, sa jedne strane je telefon koji kupuju oni što boluju od kompleksa `moram da imam skupe stvari iako nemam `leba da jedem`, i oni drugi što kupuju isto to samo malo jeftinije i dernjaju se na ove prve.
Ali bre ljudi, to je TELEFON, pa polovina digitalaca može da ti slika bolju sliku nego bilo koji telefon na svetu i sve to po ceni koja je manja od tog parčeta plastike. Dajete više para za nešto što možete da dobijete za manje pare, ali ne, svi navikli na all-in-one pa to ti je.
P.S. Samo se svađajte, dok ne dođe Daum i lepo vam svima pozapušava usta, tako je već jednom uradio u još jednoj `ja volim apple` temi. XD
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.