Iphone 4s beli, 16gb simfree, 8-9 meseci star, cuvan mazen i pazen, ima jednu ogrebotinu na sredini ekrana koja je tesko vidljiva i gore na masci malo ostecenje 0.3 mm isto ne vidljivo jedino ako se bas uzme i bleji u tu tacku.. Licno ga uzeo u Spaniji.
Amd referentna 6950 2gb prvog dana otkljucani shaderi i taktovi - pa je prakticno to 6970 (iste performanse). Nikad nisam imao problema sa njom do sad..mislim da je garancija tamo do 2. meseca.
G27 star oko godinu i po, od toga skoro godinu dana ne koristen (bio sam van drzave). Za njega jedino sto nemam je original napajanje (izgubljeno) pa sam resio neko drugo koje radi kao i oridjidji.
Slusalice Denon ah-D5000 stare oko pola godine, vrlo malo koristene u mint stanju placene 600e - racun, garancija.
Svaku komponentu bi prodavao radi upgrade-a.. Sve komponente su u super stanju pod garancijom..
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Ne znam dal imas member status na benchu, al ako imas, najbolje da sve to izbacis tako kako si napisao i samo stavis `ponude na PM` i vidis dal ce nesto da ti se svidi.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
+1 I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Oko 18k dinara.Moje licno misljenje i to samo zato sto se otkljucava,garancija od 6 meseci i nije neshto :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
@snupi Nemam tamo membera..sta je potrebno za membera? Neki broj postova ili odredjeno vreme da si tamo ili neka kombinacija? Slabo sam aktivan tj ne aktivan sam tamo..eventualno ponekad protrcim kroz oglase i to je to..ali ako se membership bazira na vremenskom periodu provedenom ma tom forumu onda bi mozda i mogao biti member.. Na one obicne mislis da ne vredi stavljati? Ne bi tako sa ponudama da me salecu likovi jer ce biti 99% ponuda da mi nude jagnje, tri kobaje i rog od zeca plus 18e - bez pdv-a i slicno.. Meni u principu nije o glavu da prodajem po svaku cenu neku komponentu nego ono cisto da vidim sta bi mogao traziti pa lagano ici na upgrade..
I ja mislim da je oko 18k realna cena za tu grafiku..garancija je dobra ovde jer ipak je drugacije kad uzimas gpu bez garancije..a i dovoljno je dugacka da se uveri bilo ko ca ga nisam shebo za grafiku..
Dodao bi mozda u procenu i viewsonic 24` vx2433mw - hdmi, dvi, vga prikljucci, ni jedan mrtav pixel.. Star oko 2 god.. Ko nov.. Ne koristi se vec nekih godinu i nesto stoji zapakovan..
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Cisto da ti skrenem paznju, da ona cena koju si stavio - nema veze sa 18,000 RSD. To je poprilicno vise od toga.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: @snupi :: Nemam tamo membera..sta je potrebno za membera? Neki broj postova ili odredjeno vreme da si tamo ili neka kombinacija? Slabo sam aktivan tj ne aktivan sam tamo..eventualno ponekad protrcim kroz oglase i to je to..ali ako se membership bazira na vremenskom periodu provedenom ma tom forumu onda bi mozda i mogao biti member. :: Na one obicne mislis da ne vredi stavljati? Ne bi tako sa ponudama da me salecu likovi jer ce biti 99% ponuda da mi nude jagnje, tri kobaje i rog od zeca plus 18e - bez pdv-a i slicno. :: Meni u principu nije o glavu da prodajem po svaku cenu neku komponentu nego ono cisto da vidim sta bi mogao traziti pa lagano ici na upgrade. :: :: I ja mislim da je oko 18k realna cena za tu grafiku..garancija je dobra ovde jer ipak je drugacije kad uzimas gpu bez garancije..a i dovoljno je dugacka da se uveri bilo ko ca ga nisam shebo za grafiku. :: :: Dodao bi mozda u procenu i viewsonic 24` vx2433mw - hdmi, dvi, vga prikljucci, ni jedan mrtav pixel.. Star oko 2 god.. Ko nov.. Ne koristi se vec nekih godinu i nesto stoji zapakovan. :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: Mario Andrett :: ::
Nick na Benchu mi je isto repsi tako da nisam stavio ni volan ni graficku jos, kao sto rekoh, nije mi nista o glavu da prodajem nego sam cisto hteo da vidim kako se krecu cene i sve to pa da mogu blagovremeno da planiram daljni upgrade. Verovatno cu probati prvo prodavati na Hrvatskom trzistu jer su tamo cene od 20-40% jache pa samim tim mogu i vishe da izvuchem iz polovnih komponenti.
ajmo jos koja procena po mogucnosti :)
pozz
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.