The iPhone 5 Performance Preview `Although we originally thought the A6 ran its two CPU cores at 1GHz, it looks like max clocks range between 800MHz and 1.2GHz depending on load.` testove imate na linku http://www.anandtech.com/show/6324/the-iphone-5-performance-preview
Tacno i sam telefon je neunistiv, ali crni se grebe laganica.
Maps, Maps take a whole new turn
Designed by Apple from the ground up, Maps gives you turn-by-turn spoken directions, interactive 3D views, and the stunning Flyover feature. All of which may just make this app the MOST BEAUTIFUL, POWERFUL MAPPING SERVICE EVER.
Ali hajde par hintova, Skotska je oblak, muzej je u vodi, most se urusio, dodat je deo kopna, fali reka, omasen grad za 100km, neki cak i ne postoje, i da Transamerical Pyramid kada se ukuca u search-u se ne pojavljuje (ne postoji, a bila je prezentovana na keynote-u) to je ono najbitnije, u hong kongu je imenovano ravno 10 ulica, u Beogradu nije ucrtana nijedna ulica.
Ovaj iPhone je u odnosu na konkurenciju ubedljivo najbolji, ali opet ostaje OS sa par mana, mali ekran, dugme koje je manje vise nepotrebno i na kraju 4 meseca zakasnjenja.
Upeglace USA, nas ce nikad upeglati, uskoro ce Google Maps na App Store, ali mi je zao sto ce Apple najverovatnije da sabotira savrsenu Google Now aplikaciju koja je mnogo bolja od Siri.
Prvi iPhone koji bih rado posedovao, ali kada vidim start screen na Android-u ovaj iPhone je tuga :), mnogo su smotani da naprave krsten homescreen.
Ova velicina je taman za nesto on the go, tablet je ipak najbolja prica za web browsing.
Pozdrav!
:: Mapa je bulja. Ne bi to pokojni Steva dozvolio.. :: :: Upeglace Ameriku, nemoj da se brines. A sto se tice Srbije, bolje odmah traži alternativu :: :: Preformanse odlicne... stvarno 2x brze od iP4 :: :: :: ::
Ovi sto balave po Apple-u a velicaju Robotica iz Google-a neka prestanu da jedu fekalije...
Mapa srbistana na roboticu je `kerin qrac` doslovno nema nista sem glavnih autoputeva...
Dok je Kula Lumpur i ostatak SE Asia pokriven do bola... ma svaka ulica svaka zgrada koja je zemaljski orjentir je uneta...
Porazavajuce, mapa cele srbije je 5MB a recimo Singapura je 28MB ceo grad je pokriven, Indonezija je svega 158MB velika zemlja ali i mapa...
Ne da sam razocaran nego nemam reci...
Tako da nemojmo se rugati drugima kad smo mi svetlosnim godinama daleko od razvijenog ili nerazvijenog sveta, ej bre pa jebena mala crna gora ima mapu koja je ½ mape srbistana...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Mapa je bulja. Ne bi to pokojni Steva dozvolio.. :: :: Upeglace Ameriku, nemoj da se brines. A sto se tice Srbije, bolje odmah traži alternativu :: :: Preformanse odlicne... stvarno 2x brze od iP4 :: :: :: ::
Meni je na ipadu u google maps ucrtana moja ulica i imenovana.
Pozdrav!
:: Ovi sto balave po Apple-u a velicaju Robotica iz Google-a neka prestanu da jedu fekalije.. :: :: Mapa srbistana na roboticu je `kerin qrac` doslovno nema nista sem glavnih autoputeva.. :: :: Dok je Kula Lumpur i ostatak SE Asia pokriven do bola... ma svaka ulica svaka zgrada koja je zemaljski orjentir je uneta.. :: :: Porazavajuce, mapa cele srbije je 5MB a recimo Singapura je 28MB ceo grad je pokriven, Indonezija je svega 158MB velika zemlja ali i mapa.. :: :: Ne da sam razocaran nego nemam reci.. :: :: Tako da nemojmo se rugati drugima kad smo mi svetlosnim godinama daleko od razvijenog ili nerazvijenog sveta, ej bre pa jebena mala crna gora ima mapu koja je ½ mape srbistana.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Mapa je bulja. Ne bi to pokojni Steva dozvolio.. :: :: :: :: Upeglace Ameriku, nemoj da se brines. A sto se tice Srbije, bolje odmah traži alternativu :: :: :: :: Preformanse odlicne... stvarno 2x brze od iP4 :: :: :: :: :: :: :: ::
Šta je sad poenta ovog posta, da smo mi krivi jer ovde `nema ništa`, da je robotić kriv što nije izmislio stvari da stavi na kartu ako ih već nema, da si ti pametan što si otišao ili da smo mi glupi što ostajemo? Možda sve zajedno? Mogao bi jednom da napišeš post u kojem se ne pominje Kuala Lumpur, čisto onako, radi fore.
:: Ovi sto balave po Apple-u a velicaju Robotica iz Google-a neka prestanu da jedu fekalije.. :: :: Mapa srbistana na roboticu je `kerin qrac` doslovno nema nista sem glavnih autoputeva.. :: :: Dok je Kula Lumpur i ostatak SE Asia pokriven do bola... ma svaka ulica svaka zgrada koja je zemaljski orjentir je uneta.. :: :: Porazavajuce, mapa cele srbije je 5MB a recimo Singapura je 28MB ceo grad je pokriven, Indonezija je svega 158MB velika zemlja ali i mapa.. :: :: Ne da sam razocaran nego nemam reci.. :: :: Tako da nemojmo se rugati drugima kad smo mi svetlosnim godinama daleko od razvijenog ili nerazvijenog sveta, ej bre pa jebena mala crna gora ima mapu koja je ½ mape srbistana.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Mapa je bulja. Ne bi to pokojni Steva dozvolio.. :: :: :: :: Upeglace Ameriku, nemoj da se brines. A sto se tice Srbije, bolje odmah traži alternativu :: :: :: :: Preformanse odlicne... stvarno 2x brze od iP4 :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.