Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Auto punjac i pitanja oko amperaze
STRANA 1 OD 1
mkukic Auto punjac i pitanja oko amperaze 13.02.2013. 21:22 T51818

status: user
broj poruka: 2591
Kako mi je pre neki dan T-Mobile Deu otkljucao besplatno iPhone 3GS 16GB i konacno dobio sim-free telefon i update-om na iOS 6.1 iPhone-ov baseband, instalirao sam navigaciju. Bio sam danas do NS-a, pa posto ga bas i ne poznajem nesto, navigacija mi je lepo dosla - taman da je isprobam... :) Odlicno se pokazala, nema sta... :)

Svratio sam do SPENS-a da kupim potrebnu opremu za iPhone jer su mi drzac, auto punjac i jos jedan usb kabl bili preskupi da kupujem originale u iStyle-u (sve zajedno bi izaslo cca 8800 rsd). Uzeo sam potrebnu opremu (sve zajedno cca 1700 rsd) i koristio iPhone samo na drzacu i koristeci samo sopstvenu bateriju iz sledeceg razloga...

Uzeo sam ovaj auto punjac: http://goo.gl/THi8j . U specifikacijama na kutiji stoji ovako:

1 x USB 5V 1A
1 x USB 5V 2,1A (Za iPad, iPhone)

Na sajtu (kao sto vidite) stoji ovo: Output power: 2.1A for iPad USB and 1A for iPhone USB

Na sajtu iStyle-a postoje dva modela koja opet spominju obe amperaze... http://goo.gl/S4i4r i http://goo.gl/E3ZGt .

Koju apmerazu treba da koristim za moj iPhone?

Hvala!

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zxcvbnm Budući da je napon uvek isti 13.02.2013. 23:26 #476019

broj poruka: 183
Uvek možeš koristiti ovu od 2.1A za apsolutno sve

mkukic ... 14.02.2013. 19:15 #476233

Dobro... Hvala... Ali voleo bih da znam koja varijanta je bolja u mom slucaju jer (kao sto se vidi iz prvog posta) cas se navodi jedno cas drugo...

Dakle iPhone 3GS 16GB iOS 6.1 i radice navigacija... Ne znam koliko to utice na potrosnju struje.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

zxcvbnm Koristi ovu od 2.1 A 16.02.2013. 11:09 #476549

broj poruka: 183

Za sve

mkukic ... 16.02.2013. 12:34 #476565

OK! Hvala!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs