U pitanju je alcatel 0t990. Problem se desio iz čista mira. Restartovao se iz čista mira kao što se restartuje povremeno od kako sam ga kupio ,, dakle već godinu i po. Ali ovaj put sistem se nije digao, već prikaže sliku androida,kaže dobre stvari pokreću svije, dodje do telenor loga, čujem zvuk paljenja i tu stane, i onda nasumice na svakih minut ponavlja taj zvuk i sliku telenor loga.
Izbacio sam memorijsku i pokušao paliti ali ne pomaže. Vadjenje baterije neću ni da spomenem, nije pomoglo.
Molim za pomoć, imate li ideju šta bi moglo biti. Kako da ga živnem :)
Verovatno zabo ROM. Ako ne znas da ubacis drugi rom ,a kod Alkatel azna da bude problem nosi ga u servis posto je u garanciji barem 2 godine. Moj drugar je imao isti problem sa Alkatelom pa sam mu menjao rom koji nije Lelenor. http://valid.canardpc.com/2795327
je što ima ogrebotina i vidljivih tragova padova pa me strah da ne odnesem na garanciju a oni me oleže jer mi garanciju zbog padova predhodno ukinu. Inače jeste pod garancijom.
neko uputstvo za rom ? Nisam radio to nikada ali nisam ni nepismen , pratim tutoriale pažljivo :)
PS. kako da odradim hard reset ako ne mogu da upalim telefon ?
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.