Kao sto sam nedavno predvideo, proizvodjaci telefona su toliko ocajni u potrazi za novotarijama kojima bi opravdali izlazak novih modela (po novim cenama!), da nam u skoroj buducnosti ne gine simbioza mob. telefona i ``sistem kamere`` (kamera/fotoaparat sa izmenljivim objektivima i ostalom opremom)...
Meni nikada nije išlo u glavu šta ljudi vide u tim telefonima. Recimo jedan Samsung telefon nikada neće praviti bolju fotografiju od kamere na fotoaparatu iako imaju istu cenu.
Trpaju na telefone sve potrebne i nepotrebne funkcije samo kako bi nabili cenu koliko košta i jedan prosečan PC. Da ne spominjem što kada jedan deo rikne ima da ti izprazni novčanik brže nego žensko na rasprodaji.
Znam da se teži konceptu računara kao što smo videlu u Mass Effectu gde svi imaju po jedan na ruci, ali ovo je daleko od toga.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647764. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.