Hi tech cudo: Fingerprint senzor, iOS7, fingerprint senzor, 64bit CPU, fingerprint senzor, iOS7, onda... fingerprint senzor, onda u TRI BOJE (ej i zlatna jbte), onda fingerprint senzor, onda iOS7, 64 bit CPU, HD video 120 fps, fingerprint senzor, tri boje, iOS7... Prepun inovacija... Ima cak i fingerprint senzor... Jedva cekam 20. septembar, zamolio sam prijatelja da ceka ispred radnje da mi odmah kupi ovaj model od 16GB, ne treba mi vise, i 21.-22 vec da mi bude u rukama.. Jupiiii... Covece, fingerprint senzor i 64bit CPU... HD video 120fps... Ludilo bate...
A SJ se vrti u grobu kao ventilator...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Krivo mi je sto nema niceg sto nije procurelo :-( sve se znalo unapred. 5s izgleda kao petica koju su ljudi smirglom skinuli crno koje je pocelo da se ljusti, ali 64bit cpu verovatno dual core i nadam se bateriji od 1.5dana tj siguran jedan :-) Greota je sto C nije jeftiniji, ali realno i ne moze da bude...i mislim da im za ip6 treba neka bomba onaj wow efekat kao sa ip2 i ip4 kad je izasao, sve ovo je bilo manje vise isto pogotovu petica koja je bila nista spec, ali se prodavala naravno.....
:: Zajedno sa jeftinijim modelom 5C :: :: http://www.blic.rs/IT/404549/Dva-nova-ajfona-5C-za-99-dolara-i-5S-sa-najjacim-procesorom-do-sad :: :: Hi tech cudo :: Fingerprint senzor, iOS7, fingerprint senzor, 64bit CPU, fingerprint senzor, iOS7, onda... fingerprint senzor, onda u TRI BOJE (ej i zlatna jbte), onda fingerprint senzor, onda iOS7, 64 bit CPU, HD video 120 fps, fingerprint senzor, tri boje, iOS7.. :: Prepun inovacija... Ima cak i fingerprint senzor... Jedva cekam 20. septembar, zamolio sam prijatelja da ceka ispred radnje da mi odmah kupi ovaj model od 16GB, ne treba mi vise, i 21.-22 vec da mi bude u rukama.. Jupiiii.. :: Covece, fingerprint senzor i 64bit CPU... HD video 120fps... Ludilo bate... :: :: A SJ se vrti u grobu kao ventilator.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 4000
Nista revolucionarno to je sigurno... iPhone nije prvi telefon sto ima fingerprint senzor jel` tako? Sve u svemu, 5S je ok, 5C(color) je malo fail po meni... Jedino sto cene zezaju celu stvar.
Od inovacija skoro nista... Postojece su upeglali i to je to.... Ima kvaliet ali od inovacija nista. HTC One ima identican Slo-Mo i slicnu logiku...
Ne znam da li ste videli da ce Note 3 taraba da ima 4k video snimanje, bez stabilizacije... Vole da guraju spcifikacije i mehaherce... Ali od kvaliteta patka... flagship telefoni se raspadaju posle godinu dana... Na S3 pukla maska i otpala slova :)
i dalje ce da se prodaju ko alva jer nemaju konkurenta po pitanju kvaliteta i dizajna.. a da je razumnije pozicioniran 5C napravili bi ozbiljan bum, ovako meh..
I jedno i drugo sam lično video na telefonu koji sam imao kod sebe. Hteo sam da ga zadržim ali kad sam video da se iskrivio kao kifla i odrao po svim ivicama rekao sam Neka hvala.
Jedini kvalitetni i lepo dizajnirani telefoni trenutno su mi HTC One i Xperia Z. __________________ Scourge of PCBerza
Ma kakvi.Oni to prave zato sto su `inovativni` ! I ova verzija nista posebno . Znaci pored Sony iPhone ne bih uzeo sad nema sanse!
I da kao sto rece Daum..Licno sam u Nemackoj koristio iPhone 5 , em sto se ljusti em sto kad ti ispadne to vise nije ogrebotina vec krater. Popravka tj zamena kucista je samo 220 € ! Dranje koze ! Klasicno pomodarstvo , imam iPhone , sad sam fancy dok je na zapadu to postalo standard !
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Iskren da budem, od prvog do četvrtog Iphona stvarno su postavljali standarde, kako po kvalitetu tako i po svemu ostalom, dakle dok je Steva Poslić bio živ. Od Iphona 4S oni jednu NOVU stvar nisu uradili, samo dodaju sve što i ostali imaju i samim tim nemaju sa čim da se izdvoje od većine kao ranije.
Da su postavili 5C za 300-350$ napravili bi bum na tržištu. Konačno bi svako mogao da ispuni sebi želju i kupi Iphone. __________________ Scourge of PCBerza
ljustila se boja na crnoj petici, zato su sad na 5s svi ramovi sivi i nema klasicnog crnog modela. One bi od ostatka jedino izdvojio, mada kao sto rece dautovic ima i on gapove i supljine, pun je net nezadovoljnih, samo eto to nije Epl pa da preraste u hype.
+1 To je kao da si kupio AMG mercedesa i posle 10km mu otpadnu tockovi u voznji. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Ako ćemo kvalitet petice da stavljamo na pedestal bolje stani: ljuštenje boje i krivljenje kućišta nije sigurno odlika kvaliteta. :: :: http://goo.gl/arroN :: :: http://goo.gl/9y2FX :: :: I jedno i drugo sam lično video na telefonu koji sam imao kod sebe. Hteo sam da ga zadržim ali kad sam video da se iskrivio kao kifla i odrao po svim ivicama rekao sam Neka hvala :: :: Jedini kvalitetni i lepo dizajnirani telefoni trenutno su mi HTC One i Xperia Z :: __________________ :: Scourge of PCBerza ::
Procitaj teme po npr Bench forumu izgulaj itd...On jeste `unibody` ali je aluminijum na dosta primeraka jako jako lose obradjen pa se javlaju zazori/gapovi/supljine kako god hoces ti ih nazovi.
Uostalom ukucaj u google pretragu `Htc one gap` i idi u slike i videces o cemu ti pricam. Komsa moj iz zgrade ima taj feler ali ga ne dotice puno zadovoljan je telefonom. Inace im kvalitet izrade nije na zavidnom nivou...
Skyfire: ...frekfencija...
:: Koji gapovi i šupljine? Kućište je izradjeno iz jednog dela :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Da posebno HTC One sa svim `gapovima` i supljinama, nikad kvalitetnija izrada hahahahahahh :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: ::
...mislio sam da su naučili lekciju do sad. HD2 = mrtvi pixeli, razdrkani dugmići na prednjoj strani, One X = pritisnut displej u uglu, One S = ljuštenje farbe i sad ovo. Nije im neki quality control a da fljusnem 400 evra za takav telefon pa ne sme ništa da mu fali. Težim onda ka Xperii Z. __________________ Scourge of PCBerza
:: ...mislio sam da su naučili lekciju do sad. HD2 = mrtvi pixeli, razdrkani dugmići na prednjoj strani, One X = pritisnut displej u uglu, One S = ljuštenje farbe i sad ovo. Nije im neki quality control a da fljusnem 400 evra za takav telefon pa ne sme ništa da mu fali. Težim onda ka Xperii Z :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.