Pitanje glasi kao u naslovu samo dodatak je koji telefon sa dve kartice ali da je android ?! Budžet je do 20.000 dinara....u pitanju je poklon!Namena osnovna, ništa preterano...malo svega što nudi android :) Ja sam gledao Prestigo 4044 i Samsung Galaxy S duos! Koji od ova dva ili neki treći?
Ako ćeš da uzimaš nov u radnji,gledaj Alcatel,Prestigio ili Gigabyte-pa uzmeš `najlepši`...
Za 220-230 e po oglasima ima da se nađe nov Gigabyte Maya V2 ili Alcatel Snap OT-7025 koji imaju quad-core procesore,1 gb ram-a i velike ekrane,a oba su dual-sim...
Imaš i `ogtomni` Samsung Grand sa 5` ekranom,ali mu je rezolucija očajna i hardverski slabiji od predhodna 2 koja sam spomenuo...
Ja imamobican L7 II i prezadovooljan sam, doduse nisam neki zahtevan korisnik, ali baterija na 4,3` ekran od 2460mAh je vrh,nisam siguran da neki fon ima bolju.
Koji je najjeftiniji fon koji podržava rad sa dve kartice (064 i 060 ako je to bitno). Bukvalno koristim samo poziv i sms, ništa od drugih drangulija me ne zanima.
:: Koji je najjeftiniji fon koji podržava rad sa dve kartice (064 i 060 ako je to bitno). Bukvalno koristim samo poziv i sms, ništa od drugih drangulija me ne zanima :: :: ::
Ako nije hitno pogledaj kineske brendirane telefone, tipa Jiayu, Umi itd, ja koristim Jiayu G3 i prezadovoljan sam. Telefon poseduje 1gb ram memorije, dual core procesor, IPS ekran sa Gorilla Glass, bateriju od 2750 mAh, ekran 4.5 inca, kamera 8 mp itd. Kostao je oko 190 evra sa carinom, ako imas srece mozes proci i bez iste, pa ispadne oko 140-150, samo se trebas dogovoriti sa kinezom da otkupnu cenu stavi nizu.
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 4870 1Gb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.