Pozdrav berzaši. Drugar me je pre neki dan pitao za mišljenje o ZTE Blade G... čuo sam dosta više negativnih nego pozitivnih mišljenja, ali hteo sam da od vas čujem kvalitetan savet povodom kupovine... Dakle, molim za vaša mišljenja, iskustva, utiske.... Hvala unapred.
Sto da ne. U principu je dobar telefon, jedina mana je manjak rama, ali to moze da se resi root-ovanjem i swap-erom. To ce naravno doci do izrazaja u zahtevnijim igrama, ali verujem da ce vecinu moci da igra bez ikakvih problema.
Takodje, recimo ps1 emulator ce da mu radi bez ikakvog stucanja. E sada, ako telefon kupuje zbog kamere, savetujem da ga zaobidje.
Inace kao uredjaj je solidan i sve dok drugar ne ocekuje kule i gradove bice zadovoljan.
I da, ako moze, neka proveri kako radi multitouch pre kupovine, ne nekim jeftinijim telefonima su malo skrtarili pa moze da se desi da zeza, ali ja koliko sam se igrao sa njim, nisam primetio da ima problema.
Tako da ono - ako se ne nada da ce za male pare dobiti flagship mislim da ce biti zadovoljan telefonom. Ali kao sto rekoh, da ne bude da ga samo hvalim, kamera je ispod proseka i ram ce ga mozda spreciti da igra najzahtevnije igre.
Odlican telefon kupio sam ga za klinca. Ima 9 godina i to mu je drugi android. Telefon petcuj obavezno na V7 rom. V7 mu resava grejanje i povremeno izletanje iz zahtevnijih igri. Imas ga na Telenorovom updejt serveru.
Rutovanje i ubacivanje CWM-a je prosto i resavas prosirenje memorije Link2sd-om ili Swaperom. Baterija je odlicna i cak pri ekstremnoj upotrebi traje 1 dan,sa Battery booster apk.traje 2 dana. Kamera je prosecno-losa,za dnevne slike o.k. za noc ne.
Kupi ga,moja preporuka. NBA2K 13 radi bez stucanja i jos mnogo igrica.
Da li se svi vi stidite kada trebate kupiti nesto jeftino, pa kao pitate za drugara, sestru, brata?
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 4870 1Gb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus
:: Pozdrav berzaši. Drugar me je pre neki dan pitao za mišljenje o ZTE Blade G... čuo sam dosta više negativnih nego pozitivnih mišljenja, ali hteo sam da od vas čujem kvalitetan savet povodom kupovine... Dakle, molim za vaša mišljenja, iskustva, utiske.... Hvala unapred ::
Prvi android je dobio na poklon od mog rodjenog brata koji je menadzer jedne jake firme. Otisao je na WC solju i igrao igrice. U toku igranja mu je fon upao u vodu.
Kukao je za fonom i ja sam se sazalio pa sam mu kupio kineza. Eto odgovora iz prve ruke.
na detaljnjim odgovorima i objašnjenjima(posebno se zahvaljujem JovanZ i vladats)... priznajem da sam pozitivno iznenađen... mislio sam potpuno suprotno o Blade G telefonu. I ne, ne stidim se, ja moj, sada već stari Samsung Star 2 neću menjati još neko vreme, drugar stvarno menja telefon i pitao me je za mišljenje...
Danas su deca mnogo informaticki potkovanija i po mom misljenju ako pored igara i svega slicnog upotrebe telefon da nauce makar jednu pametnu stvar (a ima i takvih aplikacija i internet sadrzaja za decu) onda je kupovina itekako opravdana. Jos ako klinac sam shvati sta je mera u igranju, internetu i ostalom i nauci da ceni to sto ima... :)
Po meni mnogo bolji pristup od raznih zabrana i slicnih metoda. Ja se izvinjavam za off, ali morao sam da dodam my two cents.
Ako kupis iz oglasa. Kad vrisne ako nemas ugovor od telenora,vipa ili mtsa, mozes samo da obrises du.. sa njim.
:: Pa crkavaju fonovi od 700 evra a kamoli kinezi :: Zasto ne kupiti i ne probati telefon :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Izaci ce ti Android Srbija forum, tamo je sve vec objasnjeno.
Memoriju oslobodis najbolje sa Titanium Backup(treba root).
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: moze li mi iko pomoci kako da root-ujem telefon i skinem battery booster :: :: i sta jos treba uraditi da bi se oslobodila memorija kod ovog telefona, molim vas pomozite. :: :: hvala! :: ::
To sto ti je kolega preporucio sa Titanium Backup je dobro. Ne moras da brises nepotrebne stvari mozes da ih zamrznes sa Titaniumom. Posto su neke stvari vezane za sam Rom ako telefon baguje ti ih odmrznes ako ih brises ne valja.
Skini sa marketa Link2SD. Sa rutovanim telefonom prebaci sve na Sdhc i napravi veze. Ext 2 / prosirena memorija / neka ti bude manja od 1gb. stavi 800 mb.
Preporuka za Sdhc Sandisk class 10./ ultra / Kartica mora da bude brza zato sto se jedan njen deo koristi kao sistemski ram.
Koliko ja znam, stock kernel ne podrzava ovo za MicroSD.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Uclani se na Android Srbija i evo ti detaljno uputstvo :: :: > http://forum.androidsrbija.com/viewtopic.php?f=321&t=458 :: :: To sto ti je kolega preporucio sa Titanium Backup je dobro :: Ne moras da brises nepotrebne stvari mozes da ih zamrznes sa Titaniumom :: Posto su neke stvari vezane za sam Rom ako telefon baguje ti ih odmrznes ako ih brises ne valja :: :: Sa Sdhc karticom uradi ovo :: :: > http://www.youtube.com/watch?v=D0FItZZEX0 :: :: Skini sa marketa Link2SD :: Sa rutovanim telefonom prebaci sve na Sdhc i napravi veze :: Ext 2 / prosirena memorija / neka ti bude manja od 1gb. stavi 800 mb :: :: Preporuka za Sdhc Sandisk class 10./ ultra :: Kartica mora da bude brza zato sto se jedan njen deo koristi kao sistemski ram :: :: :: ::
Pazite, cuo sam da treba da mu se ocisti memorija malo, ali ako ga rootujem, onda automatski gubim garanciju telefona,juce sam ga uzeo u vipu, telefon je u pocetku bas bas imao bagove,sad je mnogo bolje, ali opet Subway Surfers mi ne radi lepo a ta igrica i ne zahteva toliko puno.. Problem je u tome sto ja nmg da izbrisem aplikaciju sto je vip ubacio, na primer Vip meni neki i tako jos neke aplikacije. U podesavanjima mogu samo da ih privremeno zaustavim ali nmg da ih zauvek obrisem sa telefona.. kako to mogu da uradim, ne razumem se bas najbolje u to pa molim vas za objasnjenje..
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.