Ovako, video sam na klipu da se moze zameniti staklo/folija na iPad 2 i 3, ali je pipav i nzeizvesan posao i treba i oprema pored digitajzera.
Da li neko zna neki servis, osim iPhone Srbija, koji ovo radi? Vecina koje sam zvao ne radi nista slicno. Kako li je tek da sam zvao za prekuglavanje, svi reklamirjau d amogu da odrade sve moguce a kad pozoves i objasnis, oni kazu a ne to mi ne radimo :D
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
rade, ali to ispod 100e ne isplati se raditi, to staklo kada se odvaja od ekrana, vrlo cesto se zabije u jagodice jer je vrlo sitno i raspada se, a prilikom odvajanja ne retko desava se da i ekran puca, s toga ljudi ne zele da se petljaju sa tim, menjaj komplet ekran i cao. .-)
Kupi na ebay touch, uzmi fen ako nemas pistolj lepo zagrej ivice izlomimstari tac, kupi 3M traku moze i crvena lepi odlicno skini stari touch i dugme lepo namesti, vod racuna o plastikama tj ramu ekrana imas i to da kupis akomti se pokidalo, ali je veliki problem ako jemkuciste udareno onda ce se uvek videti da je menjan.... Imas digi na kp za 3000din cinimi se i to ti je celo ulaganje... Nemoj u servis da nosis nemas razloga za to jedio ako se plasis to da uradis, ja da sam iz bg zao bimda se cimas ja bi ti zamenio ali nisam jbg :-(
Meni juce jedan drugar u radnji, kaze da je narucio digitizer za HTC i usput mi je spomenuo da mora da se greje do 100 c, obzirom da sam ja vec kupio laserski termometar predlozio sam mu da donese kod mene i da zajedno probamo. Za sada cekamo digitizer, ali kad stigne javicu kako smo sjebali ekran :(
ja sam normalnim roventa fenom skinuo, mrzelo me da idem do servisa po heat gun, moze ali drzis usmereno i tu gde grejes gurnes trzalicu neku ili bilo sta i dizes i tako ides u krug, nema poente da zagrejes sve pa odlepljujes ceo dan imas tkao da radis....odlepis deo ostavis nesto podignuto ono se lepak osusi pa dalje...bez problema sam za 45-50min dok sam lepo skinuo i ocistio ram i skinuo touch i vratio drug mozda sat vremena najvise...
:: Duvaljkom nisam uspeo da odlepim tek tako lako da skidam a da ne istopim ekran i plastiku oko ekrana, ne znam kako mislis on fenom to da radi? :- :: :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647764. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.