Da li recimo Sony ili lenovo ima neki model od oko 5` koji ima slicne karakteristike i dizajn kao S3/4?
Posto su inace S4 ovako na trzistu skinuti sa paketa. Iskreno mi se S4 mnogo svidja, ali ne mirisem Samsung :( osim ako nije inzenjerski primerak, ali to je druga prica o kvalitetu
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
mozda LG G2, a sto se tice samsunga mislim da je od S serije najbolji telefon SII, posle su poceli malo da mrse m***
@ZooLoo tesko da je blizu S4 ali papiroloski je jaci od S3, samo da im nije kvalitet kao prethodni modeli, kvarljivi su daleko bilo, inace ovaj izgleda lepo...
Imam xperiu T i stvarno retko zalaga. E sad drugarica je pazarila preko Telekoma čini mi se LG ne sećam se oznake. Znam samo da je bio kvadkor ludilo sa dva giga rama, bele boje, dizajn stvarno lep. Nema ga više u ponudi. Petnestak minuta igranja sa tim telefonom i primetio sam da sporije reaguje nego moja Xperia.
Što se mene tiče Slony koji je gore naveo kolega. support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.
sestra uzela neki galaxy mega, 6,3` ekran, 720p (prvi put cujem za njega) jako brzo radi (1,7GHz), ne zastajkuje, jako tecno odradjuje sve, ali pre je palmtop ili pad nego sto je fon
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.