Treba mi neki DOBAR servis u Pancevu za SGS2, znaci ne zanimaju kvazi majstori sa kvazi servisima nego mi stvarno treba dobar servis koji ce lepo da mi promeni napajanje u SGS2
Naime, prosle godine u aprilu sam prosuo Coca-Colu po celom telefonu i od tada malo zajebava (s`obzirom da sam bio jako brz, rasturio ga celog, oprao alkoholom i ostavio par dana da se osusi, dobro je), problem je u tome sto i kada je na punjacu i kada nije, on pokazuje da se baterija puni (nemam nikakvih problema sa baterijom posto ih imam dve i na obe pokazuje isto. Nemam nikakvih problema ni sa trajanjem baterije ali me jednostavno nervira to sto se telefon non-stop `puni`)
Po nekoj mojoj slobodnoj proceni, zbog koka kole su se verovatno zalepili neki vodovi kojima ja ne mogu da pridjem i da taj deo napajanja ili treba da se ocisti ili jednostavno promeni. HVALA UNAPRED
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Ali taj problem je imao moj brat sa SGY problem je bio u tome sto je jednan pin u konektoru punjaca/USB kabla u telefonu prespoio i pokazuje da se sam puni (ja ga zvao autopunjenje)
Znaci usb port u telefonu, a ne konektor zidnog punjaca. Resio sam to iglom i lupom, polako ispravio taj pin, i polako uboo kabl punjaca koji je sve doveo na svoje mesto. od tada samo lagano sa tim portom.
Nemam problema sa punjacima, pa da je problem do punjaca ne bi mi se desavalo da se puni non-stop :D
Meni se ovo desilo nakon prosipanja koka-kole po celom telefonu (ja sam odgovorni krivac tako da nisam mogao nikog da napusim i okrivim sem samog sebe, a to je vec nemoguce) :D
Probacu sa lupom ali mislim da ce ipak morati u servis :S
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Koja ti je frka da `skocis` do Beograda i predas ga u ovlasceni? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Mrzi me :D ajd sad kad smo vec kod toga, gde je Samsungov ovlasceni servis?
Onda se plasim da ces morati da se povinujes nekom priucenom. Ne znam, javice ti se neko ko ima garantni list od Telenora, VIPa ili MTSa.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Mrzi me : :: ajd sad kad smo vec kod toga, gde je Samsungov ovlasceni servis? :: :: You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me :: Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me :: Did you really think your little jokes were going to kill me :: I`m done with the winning cause i`ve already won. :: ::
... vidim da si ga vec otvarao, raskaci flet za punjenje i vidi da li ti pokazuje isto. ako se raskacivanjem fleta resava problem javi se imam ja original fletova sa konektorom punjenja da ti posaljem (odvrnes dva srafa i zamenis sam) i resio si problem. Ako je to ne resi problem onda je nege na ploci ostalo kondenca mora u kadicu ili na duvaljku da se odbro osusi! :)
Rynskelath to ti je najbolje da zameniš celu pločicu sa usb konektorom. Košta oko 1000 dinara ja mislim a mozes da nadješ na ebayu i jeftinije pa da zameniš sam, nikakava mudrost.
Videcu sutra kada budem imao vremena da otvorim tel. pa ti se javim. Ako je to problem, koliko ti je flet sa konektorom punjenja? (mail me) :)
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647789. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.