Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Galaxy S5 - patka
STRANA 1 OD 4  
markopvict Galaxy S5 - patka 25.02.2014. 13:16 T56879

status: user
broj poruka: 4515
Vidim telefon izasao, a od funboyeva ni traga ni glasa :)
Koje smece, sunce ti....
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sub-Z Jel prošlo uopšte godinu dana od predstavljanja S4? 25.02.2014. 13:29 #543594

broj poruka: 1621
Ja imam S3, ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bi ga kupio...malo brzi cpu, malo bolja kamera, malo veci ekran+budalaštine tipa skener otisaka prstiju, heart rate monitor, merač temperature i vlažnosti...metalna verzija 800 eur, plasticna 650 eur...svasta....
GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L...
Fiat iustitia, et pereat mundus

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Rynskelath Ne menjam ja svoj S2 za ovo sranje 25.02.2014. 13:31 #543596

broj poruka: 484
Nisam hteo da ga menjam ni za S3 ni za S4 a tek za ovo necu, mozda predjem na HTC One ili neki od Nokia Lumia ali na S seriju nikad vise.
Mene je odusevio S2 i zato sam ga i kupio, ali to je to od te serije sto se mene tice...

You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me.
Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me.
Did you really think your little jokes were going to kill me?
I`m done with the winning cause i`ve already won.

Daum ... 25.02.2014. 13:37 #543599

broj poruka: 12807
Plastishit Šljamsung, ništa novo...

markopvict najjaci su likovi koji su se 25.02.2014. 13:43 #543602

broj poruka: 4515
naprzili na UNOfficial S5 render :)

http://www.youtube.com/watch?v=uXUJFYkRIuI

athlon87 re 25.02.2014. 13:49 #543603

broj poruka: 1133
Ja sam vise ocekivao, jer LG G2 je izasao pre 2,3 meseca sa istim hardwerom.

AMD Phenom II 955 & OCZ Vendeta2
MSI 870-G54 & 8GB DD3 1600Mhz Kingston HyperX
MSI TWIN FROZR NVIDIA GTX660 2gb
1TB WD
Chieftec 700W CFT-14CS
CM-Elite 430
http://svepo500.com/

Daum ... 25.02.2014. 13:53 #543604

broj poruka: 12807
Trče u mestu u pokušaju da ostanu konkurentni.

Dejzan Re: Jel prošlo uopšte godinu dana od predstavljanja S4? 25.02.2014. 14:08 #543607

broj poruka: 3730
Takodje :)
Sto se mene tice ili S6 ili Iphone 6 :D

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Ja imam S3, ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bi ga kupio...malo brzi cpu, malo bolja kamera, malo veci ekran+budalaštine tipa skener otisaka prstiju, heart rate monitor, merač temperature i vlažnosti...metalna verzija 800 eur, plasticna 650 eur...svasta...
:: GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L..
:: Fiat iustitia, et pereat mundus
::
tortojed A Ajd`fon se usavrsava, u b0zju matet - sve vrvi od razlika 4/4s/5/`/5c/ 25.02.2014. 14:18 #543611

broj poruka: 11017
/5c/5b/5d/5xxl... Sestica c e imati ekran od...6``, valjda, pa ce to biti razlog da je kupite...
Narocito ukoliko bude bila bazirana na Androidu (he, he!) kao sto je najavljeno...

Ajd`fon=dobro ugojena americka...guska.
Dejzan Re: A Ajd`fon se usavrsava, u b0zju matet - sve vrvi od razlika 4/4s/5/`/5c/ 25.02.2014. 15:27 #543613

Imas Iphone pa ostale telefone ....

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: /5c/5b/5d/5xxl... Sestica c e imati ekran od...6``, valjda, pa ce to biti razlog da je kupite..
:: Narocito ukoliko bude bila bazirana na Androidu (he, he!) kao sto je najavljeno..
:: Ajd`fon=dobro ugojena americka...guska
Mikishon89 Re: 25.02.2014. 15:32 #543614

broj poruka: 2416
Ovaj s5 je totalni promašaj,sranje od telefona ništa bolji od s4,imam note 3 i ne planiram da ga menjam bar 3 godine.

http://www.speedtest.net/my-result/3103963256
http://www.pingtest.net/result/58304946.png
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2460287

Mikishon

DmasteRNo1 Re: Re: A Ajd`fon se usavrsava, u b0zju matet - sve vrvi od razlika 4/4s/5/`/5c/ 25.02.2014. 15:40 #543616

broj poruka: 6106
Dejzi, tu silno grešiš. Prvo imaš fiksni, pa sve ostale telefone.

i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7

zerocool55 re 25.02.2014. 16:20 #543624

broj poruka: 1131
Razocarao sam se i ja, ocekivao sam nooogo vise a dobio ciglu koja kosta ko svetog Petra kajgana...

Negine mi sledeci fon Note III pa da me sveti Petar vidi :)

SkyFire ... 25.02.2014. 16:33 #543627

broj poruka: 18472
Kako se standardi forsiraju to je neverovatno.
Kada su poceli prvi mobilni telefoni krenula je manija da se prave sto manji tako da su neki modeli bili velicine kutije sibice.

Sad imamo telefone koji ce jos malo postati tablet po svojim dimenzijama mada ni funkcije ne zaostaju mnogo!

Ja imam SGS2 na kome sam se zadrzao i samtram da je jedan od boljih telefona koji je Samsung napravio.
SGS3 mi se uopste nije svideo i ne svidja mi se ni dan danas a tek ovo sto je izaslo posle ukljucujuci SGS5 je shit.

Sto se mene tice od sad pa na dalje samo Sony Xperia ako je rec o androidu, sa druge strane ima iPhone koji je precenjen i dalje nije nista specijalno uznapredovao od poslednjeg kompletnog modela 4S !Mozda tamo neki 6S ce biti to nesto..

Najgore od svega je sto su cene tih igracki premasile sve razumne granice.
Za te novce koliko kosta jedan smart telefon iz vise klase mozes da kupis dobar tablet,lap top pa i desktop racunar da ne pominjem neke druge i korisnije stvari!

Ovo oko telefona se svelo na prestis i proseravanje!
Da se bar podigne nivo kvaliteta i izbaci jeftina plastika pa da covek zazmuri na jedno oko,ovako je to van svake pameti!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Vodos Cene telefona.... 25.02.2014. 16:50 #543628

broj poruka: 864
Prenaduvanost cena ne bi trebalo nikoga da cudi.
Uredjaji se uglavnom prodaju preko kanala provajdera mobilne telefonije.
Cene su deo pritiska na korisnike da se odluce da uzmu `poslednji hit`, koji inace ne bi uzeli da nema ovakvog `poklona` za 1 dinar ili evro.
Naravno, umesane su i banke, jer i one imaju svoj interes kada je potrebno da se kreditira na milione kupaca sirom EU, Amerike, Azije itd itd...
Kupci koji ce ovakve uredjaje kupovati bez ugovora sa provajderom ne cine kriticnu masu potrosaca, tako da ce cene i dalje biti veoma visoke..
A da li je s5 neki izazov, mislim da cemo znati za koju nedelju kada se pojavi vise testova i kada se sumiraju prvi utisci...

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 ... 25.02.2014. 16:50 #543629

broj poruka: 1424
pa apple vec 2 godine nista novo nije izbacio da kazemo rev, pa odakle samsung to da iskopira :)

bre ljudi su pajseri teski, onaj koncept od alu je odlican :) ja imam ip5 ali mislim da je sad i HTC One i Sony Z1 i Nokia Icon, 1520 bolji telefoni od iphona... a to kako wp radi nemam reci..

Dexter013 @sky +1 25.02.2014. 16:54 #543631

broj poruka: 17098
Da i to se desilo.

Bolest modernog potrosackog drustva,
rade se poslovi koji se ne vole,
da bi se kupovale stvari koje nam realno i ne trebaju...

Telefon ljudi, poruke pozivi, telefon...

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dorabi1 Re: ... 25.02.2014. 17:13 #543634

broj poruka: 939

nemoj sad tako, a ovamo bodris Wladu da se istrese za graficku od 800 jura ne bi li bio ENTUZIJASTA ! A za telefon je prestiz i proseravanje? Zato sto ce imati bolji rezultat u nekom testu ti je ok, a za bolji cpu, vise memorije, jacu kameru ili bolji displej je proser? I jedno i drugo je proseravanje, ali cu pre uzeti bolji telefon nego graficku koja ce mi praviti rezultatena internetu.
:: Kako se standardi forsiraju to je neverovatno
:: Kada su poceli prvi mobilni telefoni krenula je manija da se prave sto manji tako da su neki modeli bili velicine kutije sibice
:: Sad imamo telefone koji ce jos malo postati tablet po svojim dimenzijama mada ni funkcije ne zaostaju mnogo
:: Ja imam SGS2 na kome sam se zadrzao i samtram da je jedan od boljih telefona koji je Samsung napravio
:: SGS3 mi se uopste nije svideo i ne svidja mi se ni dan danas a tek ovo sto je izaslo posle ukljucujuci SGS5 je shit
:: Sto se mene tice od sad pa na dalje samo Sony Xperia ako je rec o androidu, sa druge strane ima iPhone koji je precenjen i dalje nije nista specijalno uznapredovao od poslednjeg kompletnog modela 4S !Mozda tamo neki 6S ce biti to nesto.
:: Najgore od svega je sto su cene tih igracki premasile sve razumne granice
:: Za te novce koliko kosta jedan smart telefon iz vise klase mozes da kupis dobar tablet,lap top pa i desktop racunar da ne pominjem neke druge i korisnije stvari
:: Ovo oko telefona se svelo na prestis i proseravanje
:: Da se bar podigne nivo kvaliteta i izbaci jeftina plastika pa da covek zazmuri na jedno oko,ovako je to van svake pameti
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
Dejzan Re: ... 25.02.2014. 17:40 #543636

Apple ti je izbacio Shiri,64 bit sistem za aplikacije koji ce tek da zazivi...Retina Ekran,IOS koji je sve bolji i bolji,Otisak prsta (po meni ok za zastitu) ...
Sve sto sam napisao Samsung je iskopirao... Daj mi JEDNU stvar sto je Apple uzeo od Samsunga ili bilo kog drugog??
Sto se tice Samsunga on je jaci i od Htc i od Sony i to puta 10 .... ali dzabe kad koristi jeftine materijale.... i nema inovacija....
S3 koji posedujem je po meni fon klasa 300 eura max a cena mu je bila 600 eura...
Iphone uzmes i ne menjas dok ne budes nateran..(posle 4-5 godina)
OVaj Kit kat ko da je svetsko cudo a otimaju se ubilo se.....
Kako god S4 je promasaj S5 jos veci...
Zanima me sta ce HtC da uradi i naravno Apple ...
Sto bi rekli prov uzmes jabuku pa ostalo :D

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: pa apple vec 2 godine nista novo nije izbacio da kazemo rev, pa odakle samsung to da iskopira :
:: bre ljudi su pajseri teski, onaj koncept od alu je odlican :) ja imam ip5 ali mislim da je sad i HTC One i Sony Z1 i Nokia Icon, 1520 bolji telefoni od iphona... a to kako wp radi nemam reci.
Dejzan Re: Re: Re: A Ajd`fon se usavrsava, u b0zju matet - sve vrvi od razlika 4/4s/5/`/5c/ 25.02.2014. 17:43 #543637

fixni ne koristim zadnje 3 godine ... znas ono.. Viber,Whats app Skyp ?? :D
samo pretplatu placam za fixni ako bas zatreba :D

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Dejzi, tu silno grešiš. Prvo imaš fiksni, pa sve ostale telefone
:: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V
SkyFire Re: Re: ... 25.02.2014. 17:49 #543638

broj poruka: 18472
To o cemu ti pricas i pravis poredjenje je kao babe i zabe!
Drugo Vladi svakako svaka cast na njegovom entuzijazmu ali isto tako ja te pare ne bih nikad dao za graficku kartu-da se razumemo ,odnosi se na jedan komad!

Graficka karta moze da te sluzi 2-3 godine lagano pogotovu ako uzmes nesto sto je trenutno prestiz i vrhunac tehnologije i da igras igre i da uzivas ukoliko zelis da se na tome zadrzis dok telefon ili bilo koja slicna `sprava` zastareva za `par` meseci i mozes bukvalno da se pokakis na 600 i kusur eur jer cim kupis tel u startu si izgbuio do 100 eur.

A jaci procesor i bolja kamera to ti je tako preko neophodno da nema dalje!
Percepiras kao neki napaljeni klinac koji se lozi na specifikacije od kojih nema ni trunke realnog benefita.
Sta radis sa telefonom?Renderujes u Maji ? Vise rama? Za Premier?

Naravno da je preseravanje i to zesce..
Vecini telefon sluzi da se javi posalje poruku,pa nek pogleda mail i izadje malo i na net da vidi neki klip.
To sve zavrsava i moj drugi tel Nokia Lumia 520 koja radi perfektno a kosta svega 150 eur nova!Da ne pominjem IPS display.

Ti slobodno bacaj pare na telefone da bi mogao isti da metes na stol i da ti se drugari dive.Osecaces se sigurnije u drustvu :)
Svakako tvoja stvar sta ti vise volis ali jedno je realna upotrebna vrednost a drugo pomodarstvo!

P.S.Volim ja i telefone i svu naprednu tehnologiju ali za neke stvari poput tih igrackica necu da dajem malo bogastvo i da svaki mesec samo gubim a oni stancuju nove modele kao bombone!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: nemoj sad tako, a ovamo bodris Wladu da se istrese za graficku od 800 jura ne bi li bio ENTUZIJASTA ! A za telefon je prestiz i proseravanje? Zato sto ce imati bolji rezultat u nekom testu ti je ok, a za bolji cpu, vise memorije, jacu kameru ili bolji displej je proser? I jedno i drugo je proseravanje, ali cu pre uzeti bolji telefon nego graficku koja ce mi praviti rezultatena internetu
imarkovic Re: Re: Re: ... 25.02.2014. 18:19 #543639

broj poruka: 19084
Pa potpuno isto funkcionise i PC trziste.

:: P.S.Volim ja i telefone i svu naprednu tehnologiju ali za neke stvari poput tih igrackica necu da dajem malo bogastvo i da svaki mesec samo gubim a oni stancuju nove modele kao bombone
Milunka Re: Re: ... 25.02.2014. 18:40 #543643

broj poruka: 1624
Na nexusu 4 taj kit kat kida, zauzima tek nesto preko 500 mb rama,sto na telefonu od 2gb znaci da sve leti...

Mislim ja neznam sta uopste polemisete o glupostima, ozbiljni ste ljudi,a trosite vreme na gluposti,dajte se uozbiljite.

AKO JE ANDROID - Samo NEXUS. ,nexus 4,nexus 5 best buy...

Ako je Windows Phone - Nokia lumia 1020

Ios - IPhone 5s....

Sve ostalo po meni ne zasluzuje ni da se spominje...

ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
dorabi1 Re: Re: Re: ... 25.02.2014. 18:40 #543644

broj poruka: 939
vidim da si nalozen za svadju, pa necu da se raspravljam sa tobom, ali ovde ti manipulises sa svojim stavovima koji po pravilu moraju da budu ispravni i nikako drugacije.

ISTO je dati ( baciti) pare za graficku kartu od 800 eura i koristiti je za testove i skorove u njima, jer igrice se lepo odigraju i sa kartama od 200-250 eura ili ih potrositi da bi imao otkljucavanje telefona otiskom prsta! Ali ako vec dajem pare pre cu ih dati za telefon, nego za 10 frejmova vise !

Po cemu to moras da menjas telefon posle 6 meseci, zbog slanja poruka, citanja mailova i ostalog ?

I dalje ostaje da lozis Wladu bzvz da je entuzijasta, a mozda to i ozbiljno mislis, a ljude koji daju pare za telefone da su ovakvi ili onakvi. Za mene su kopleksasi i jedni i drugi, ali u izboru izmedju ta dva pre biram telefon.

Evo neka odluce berzasi sta bi pre uzeli kad bi im se ponudilo, telefon od 600-700 ili graficku iste vrednosti !

:: To o cemu ti pricas i pravis poredjenje je kao babe i zabe
:: Drugo Vladi svakako svaka cast na njegovom entuzijazmu ali isto tako ja te pare ne bih nikad dao za graficku kartu-da se razumemo ,odnosi se na jedan komad
:: Graficka karta moze da te sluzi 2-3 godine lagano pogotovu ako uzmes nesto sto je trenutno prestiz i vrhunac tehnologije i da igras igre i da uzivas ukoliko zelis da se na tome zadrzis dok telefon ili bilo koja slicna `sprava` zastareva za `par` meseci i mozes bukvalno da se pokakis na 600 i kusur eur jer cim kupis tel u startu si izgbuio do 100 eur
:: A jaci procesor i bolja kamera to ti je tako preko neophodno da nema dalje
:: Percepiras kao neki napaljeni klinac koji se lozi na specifikacije od kojih nema ni trunke realnog benefita
:: Sta radis sa telefonom?Renderujes u Maji ? Vise rama? Za Premier
:: Naravno da je preseravanje i to zesce.
:: Vecini telefon sluzi da se javi posalje poruku,pa nek pogleda mail i izadje malo i na net da vidi neki klip
:: To sve zavrsava i moj drugi tel Nokia Lumia 520 koja radi perfektno a kosta svega 150 eur nova!Da ne pominjem IPS display
:: Ti slobodno bacaj pare na telefone da bi mogao isti da metes na stol i da ti se drugari dive.Osecaces se sigurnije u drustvu :
:: Svakako tvoja stvar sta ti vise volis ali jedno je realna upotrebna vrednost a drugo pomodarstvo
:: P.S.Volim ja i telefone i svu naprednu tehnologiju ali za neke stvari poput tih igrackica necu da dajem malo bogastvo i da svaki mesec samo gubim a oni stancuju nove modele kao bombone
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
:: ::
:: :: nemoj sad tako, a ovamo bodris Wladu da se istrese za graficku od 800 jura ne bi li bio ENTUZIJASTA ! A za telefon je prestiz i proseravanje? Zato sto ce imati bolji rezultat u nekom testu ti je ok, a za bolji cpu, vise memorije, jacu kameru ili bolji displej je proser? I jedno i drugo je proseravanje, ali cu pre uzeti bolji telefon nego graficku koja ce mi praviti rezultatena internetu
Milunka Re: Re: Re: ... 25.02.2014. 18:52 #543646

broj poruka: 1624
Sky, druze moj, ja se sad sa ovom izjavom ne slazem....

Ja sam tip ljudi , koji u sustini gledam realno sta mi treba,sta zelim,ste me kosta,naravno, nemam primanja,student sam, pa stoga i ja ne razumem sta ce kome karta ili telefon od 600-700 evra...

Ali isto tako neko ne razume od mojih prijatelja sta ce meni u kucistu gtx 580 recimo .... ?

Isto tako neko kupi cipele od 1000 evra, a onda bi verujem svi sa foruma ovde se krstili ....

A ortak mi vozi Grand Ciroki 4.7 , gde treba mesecno minimum tolko za gorivo...

A sta reci za ove sto voze BMW x6,Porsche Cayenne Turbo,Range Rover HSE,neki ozbiljan ML, to se brale vozi od pumpe do pumpe, i samo za gorivo svakodnevno,mesecno izadjes na 5000 evra, a gde je tu zivot ,porodica,bleja,izlasci,hrana racuni. Takvi ljudi imaju barem 10-15 000 evra mesecno. OVO NE GOVORIM NAPAMET,vec znam potvrdjeno...

A GDE SU TU POLITICARI ? A GDE SU TU OZBILJNE GLAVE ?

I sad se vratimo sa svega toga na polemiku gde se jednom u 100 godinama istresemo za par stotina evra evra na graficku, mobilni, garderobu, ili slicno , i ajmo sad svi na forumu tog sto je dao te PARE uuu jebote,dao 600 evra na graficku.... Mislim sta nas boli dupe, kad je to realno danas smejurija...Da za nekoga nije,ali u Beogradu, bez 1000 evra mesecno ako zivis sam,zivis na granici egsistencije. znaci stan,racuni,da jedes,ponekad da izadjes i to ti je to. Ako ustedis,mozes sebi i da priustis ponesto i to je to.

Pare dodju i odu,a tu su da se trose,a na sta ih ko trosi,i kako,to je njegova stvar.

Koliko imam ortaka i ljudi koji su kockari. Eto,ako imaju 1000 evra mesecno,odmah 900 odvajaju za kocku, ako imaju 100 000, 90 000 ide na kocku, da imaju milion, 900 000 bi odma odvojili. Tako funkcionise njihov mozak...

ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.

:: To o cemu ti pricas i pravis poredjenje je kao babe i zabe!
aco Re 25.02.2014. 19:29 #543652

broj poruka: 2788
Nisam gotivio Apple zbog visoke cene. Nedavno mi je izleteo ip5 veoma povoljno i nisam hteo da propustim priliku. Prosto sam oduševljen telefonom. Pre njega sam imao LG L9 koji mi je zadovoljavao potrebe.

Glavna razlika što meni mnogo znači je kamera, zvuk, fluidnost os-a i najbitnije baterija. Sa LGom sam izvlačio 3.5-4h on screen, dok sa Iphonom lagano 5.5h. Ima još mnogo stvari, ali da ne smaram dalje.

Što se tiče Samsunga, ja sam sa S2 bio oduševljen. S3 ništa novo nije doneo, bar meni, kao ni S4 sem nekih šminkerskih senzora. Drugarica je kupila čim je telefon izašao i meni se uopšte nije svideo. Jeftina plastika i mnogo bagovit sistem. Telefon sam od sebe zablokira, počne da vibrira, restartuje se. To sve traje od prvog dana kada je kupila, pa do danas. Factory reset nije pomagao.

STRANA 1 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647762.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs