Cao drugari, planiram da se ponovim sa telefonom preko Telekoma. Za sad su mi u oko zapali Alcatel Idol i Xpera M :) Pre toga sam uzimao u obzir o Core Plus i Trend Plus od Samsunga ali imaju daleko slabije procesore i manje RAM-a tako da je izbor pao na prethodna dva. Po specifikacijama Idol je bolji, ali koliko sam cuo zbog Mediatek SoC-a ogranicen je na stock ROM-ove sto je po meni veliki downside, ispravite me ako gresim? Sa druge strane Xpera je lepog izgleda i primamljivih karakteristika izuzev kamere koja je 5mpix.
Jel postoji mogucnost u skorijoj buducnosti da vidimo CM romove na Mediatek SoC-u ili da idem na Xperiu M? :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ja sam u Telekomu, u tom rangu ja nebi isao ispod 4,5inca nikako znam o cemu pricam videces a ipak ces taj fon furati tokom celog ugovora znaci 2 god, tako da nebi tu Xperiu, ovaj Alcatel Idol ima extra ekran za ovu klasu i overall njega bi ozbiljno uzeo u obzir! Tu jos imas i ZTE Blade Q pa vidi sta ces :D
Zte bas ne volim, moja devojka ima onaj Blade 3, pa to je haos, telefon je usporio dosta, od aplikacija nema maltene nista (neke osnovne stvari) i iako sam ga root-ovao i flash-ovao rom on idalje radi sporo. Dobro ima tu i to da on ima malo memorije a ovaj BLADE Q ima 1gb ali opet... to je ZTE
Ako vec hoces nesto gledaj od malo poznatijih marki i gledaj specifikacije, sta te zanima.
Pogledaj na needrom.com da li imas romove za mtk procesore, bio sam i ja ubedjen da cu sa Jiayu G3 biti zakovan za ICS, ali sam na ovom sajtu nasao i 4.1 i 4.2. Kada bih kupovao telefon bez garancije uzeo bih Sony, ovako mozes rizikovati i sa ovim losijim, tu je garancija.
Pogledaj na needrom.com da li imas romove za mtk procesore, bio sam i ja ubedjen da cu sa Jiayu G3 biti zakovan za ICS, ali sam na ovom sajtu nasao i 4.1 i 4.2. Kada bih kupovao telefon bez garancije uzeo bih Sony, ovako mozes rizikovati i sa ovim losijim, tu je garancija.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647764. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.