Do sad sam koristio BB telefone, pa me zanima da li stavljati Antivirus na telefon i koji radi posao a da od telefona iz 2013 ne napravi telefon iz 2010, bar sto se tice performansi
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Mozes eventualno jednom u dva meseca ili tri da instaliras
19.03.2014. 21:45
status: user broj poruka: 911
preskeniras telefon i obrises. U principu ja za 3 godine androidovanja nisam imao nikakav problem sa malwareom na telefonu a nikakav antivirus ne koristim. Isto tako ortak ima S2 i na njemu već duže vreme ima onaj free avast sa play stora i nikakvih problema takođe, niti se žali da mu je avast usporio fon ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Pre svega tesko, veoma tesko ces uopste naleteti na neku stetocinu jer nisi korisnik koji je od juce u IT-u, pa da se pecas na finte... Bassivity je lepo rekao - povremeno instaliras i prespartas cisto da vidis da li si pokupio neki malware sa nekog sajta i slicno... Ja sam par meseci koristio nekog kineza koji je imao cpu 1ghz, sa uzasno malo ram memorije, skenirao par puta i nikakva usporenja nisam primetio cak ni na takvom fonu...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Prvo ako telefon nema root, skoro nikakav malware nece moi da uradi nishta pametno. Drugo ako se instaliraju samo legalne aplikacije nema instaliranja malwarea na ovaj nachin. I trece ako dozvolite google da proverava malicioznost aplikacijama ukupne shanse da naletite na maliciozni software koji shljaka pod Androidom (pod uslovom da sam Google ne zmatrate virusom/spywareom/backdoorom) su ekstremno male (tipa 1:10^7).
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.