Play storeu da krene redom da updateuje sve aplikacije (fabricke) na fonu koji je fabricki resetovan? Jel moze nekako da se pogura to ili da cekam u nedogled, ranije je kretalo odmah a sada nesto nece, samo je updateovao google+ a pored njega ima brdo zastarelih appova...
Ovih par aplikacija koje sam manuelno uodateovao je nakon sledeceg factory reseta automatski odmah updateovao a to ranije nisam morao da radim, dovoljno je bilo da iskucam user i pass od google accounta i nakacim se na wifi i izbaci odmah 15-20 updateova. Ne znam sta mu je sada odjednom i nadam se da nije do fona koji sam nedavno otkljucao preko koda koji sam dobio sa unlocklocks.com za 18$ za sve mreze. Mislim da to ne bi trebalo da ima ikakve veze play storeom al eto cisto da kazem. Ostavicu ga na punjacu na wifi ceo dan pa cu da vidim jel ce stici neki update notification za fabricke appove koje nisam manuelno updateovao... Nadam se iskreno da play store malo kasni (malo vise) jer ne bih voleo da mi je fon u banani. Elem to je GT-I9195, uzet od Telesmora. Javite sta god, cisto da znam sta je.
A u cemu je problem da ih sam updejtujes? Ja cak nikad ne cekam da se samo updatejtuje vec ih ja manuelno sve, automatski mi je cak i iskljuceno...U krajnjem slucaju imas i ono dugme `update all` sto ti dodje kao automatic..
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Toshiba Q Series SSD 128gb
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.