dolazi, sa HyperOS 1.xxx, pitanje je, da li ga neko već koristi, i da li je nadogradio, na HyperOs 2.xxxx?, pitam zato, jer čitam po forumima, da nadogradnja često uzrokuje, kraći vek baterije, probleme sa kamerama.., ima li ko od forumaša ovaj tel, i da li se susreo sa ovim problemima? znači tel je kao u naslovu, 8/256, https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_14_5g_(global)-13615.php
sam sebi, i možda ko se isto pita..: došo sa security update 2024.10.01, do malopre punio bateriju, potražio, ponudio sec.update 2025.05.01, instaliro ga, sve ok, sad nudi HOS 2, 5.2gb, i sad je dilema.., imam još pet piva u frižideru, posle petog, prelamam., ako ima neki savet..(uzgred, ovo je obnova, mog starog, Mi A3, kojim sam baš bio zadovoljan, (nisam zahtevan) al dosadilo mi da mu menjam baterije..
imaš isti? rn14 5G, bez ono `pro`, ali sa `5G`, možda je tvoj rn14 4G? jer ima razlike u hardveru, proc, kamera, između rn 14 4G, i rn14 5G., vratio ga sinoć u kutiju, nisam išo na hos2, nisam instaliro nijednu apk, nisam otvorio ni gugl nalog, upravo iz razloga, da mu nakon hos2, opalim hard reset, da bude kako kažeš, sve ispočetka. nego me brinulo ono oko baterije, vidim kukaju neki, te ne radi mu kamera, baguje, greje se, itd..
:: Radi sve normalno, samo cepaj update, ako hoces, mozes posle njega HARD RESET da sve krene lepo ispocetka i to je to : :: :: AsRock AB350 Pro4 :: Ryzen 5 5600 :: PATRIOT Viper Steel DDR4 2x8GBkit 3200Mhz :: 256GB A2000 Kingston NVME, 120GB SSD Patriot Blast,1 TB Segate, WD blue 320GB :: Fighter AMD Radeon™ RX 6600 8GB GDDR6 :: Thermaltake 550W :: ::
Broj postavljenih tema: 60448. Broj poslatih odgovora: 647866. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.