Potrebna promocija za yettel mobile L paket po 2399 dinara bez telefona. Ako neko ima nekoga ko je agent za Yettel i da može po toj cijeni. Treba mi za drugara, a do sada lik koji mi je to sređivao je nedostupan na svoj broj, pa ne mogu da pomognem drugaru. Hvala unaprijed. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
mislim da svi hoce jel imaju sigurno nesto za sebe, i za sve mreze uvek imaju bolje ponude nego da odes direktno ...
:: Hvala puno. Nadam se da je ok neki lik, koji voli da izadje u susret. :: :: :: Dell Inspiron 373 :: Intel Core i7-4500U 1.8GH :: 8GB (2x4GB) DDR3 1600MH :: 1TB SATA 5400rp :: AMD Radeon HD 8870M 2GB DDR :: 17.3` LED Backlight HD+ 1600x900 (TrueLife :: ::
Full kasko za kola i osnovni palet za stan placam oko 1000e godisnje (najpre Allianz, Foyer i sad Baloise) uvek isti Agent :) koji mi je startovao sve bonus i malus sa -3/-3 dok svi startuju sa +14 i svake godine ide -1 ako nemas stete, neki ne ne dozive -3 :D kod drugih agenata bih uslove kaska placao 1500 pa nagore. U piutanju je obicna opcija u sistemu koja kad se prevari eto lepe cene. Pride sam vec radio sto sta tipa soferka naprsla od kamena, guma busna, poliranje...mislim da je to naplaceno osuguranju oko 2500 + za stan otvaranje brave kad su moji ostali zakljucani. Inace minimalni/obavezni paket za to je 500e godisnje sta god da vozis ili rentiras
Mogu da ti dam njegov broj ako ti zatreba za osiguranje u EU
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Nisam. Morao je da plati 2999 dinara. Jbg, lik bio na godišnjem odmoru i nisam našao nikog drugog za mobile L paket. Šta da radim? Trebao je misliti na vrijeme, a ne u zadnji tren. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Broj postavljenih tema: 60465. Broj poslatih odgovora: 648059. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.