Ljudi sad videh na jednom sajtu prodaju ovaj mob. za 140 e. ! Dal se isplati kupiti ovog kineza i molim one koji su bili u dodiru sa ovim mob. nek kazu svoje utiske?
Moje licno misljenje..Ja je nebih kupio...Cena jeste ta koja mami ali sta se posle desava..Krene kvar i ode i tih 140 Eur...Veruj mi desavalo se mnogima...Oridjinale..St drugo reci...
Intel KICK-ASS,ATI Is The Law - (May the force be with you) - Red is The Power! @PCBeast@
:: Ljudi sad videh na jednom sajtu prodaju ovaj mob. za 140 e. :: Dal se isplati kupiti ovog kineza i molim one koji su bili u dodiru sa ovim mob. nek kazu svoje utiske :: :: Evo ima na YouTubu jedan video o ovom mob meni je mob OK :: http://www.youtube.com/watch?v=I9m2Rp8Yn6 ::
Ako misliš da on bez razloga košta 300 i kusur manje od originala, onda ga kupi. Nokia inače ima problema sa unazad mnogim modelima što se tiče maske, poklopaca i delovima koji move around. Zamisli kako je tek sa China plastikom. Ne želim ni da ulazim u prblematiku elektronike, kamere i signala. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ti sedis na usima ili sta ?( u ovom slucaju ocima, pa ne vidis sta ti pisu drugi )
Model: #95 OEM phone - Quad-band GSM network support: 850/900/1800/1900 MHz - 2.8-inch vibrant color LCD touch screen - Dual 1.3MP digital cameras (manufacturer claimed) - MicroSD/TF card slot allows up to 4GB memory expansion - 256MB TF flash memory card included - Bluetooth 2.0 with A2DP stereo support - Supports MP3/MP4/WAP/GPRS/Voice Recording - Phone languages: English, French, Thai, Indonesian, Persian, Turkish, Portuguese, and Italian - Comes with a 1000mAh rechargeable lithium batteries - 110V~240V AC charger included - Earphone headset and USB data cable included
Specifikacije tog `divnog telefona`....... placas 140e za pokusaj pravljenja telefona koji lici na N95...za 140e mozes uzeti telefon boli glava koji je u svakom aspektu bolji od ovog krsa....probudi se dok nije kasno
Ajd uzdravlje :)
:: Htedoh jos da pitam a gde ima jos da se nabavi ovaj mob. na kom oglasu ili tako nesto :: :: ::
...taj fon je tako %ranje, da nemož ni da zamisliš. To čak ne može da se nazove ni kopijom Nokie. Krenuću od ekrana koji nemož da prismrdi rezoluciji u specifikacijama, do gistropikselne kamere koja daje slike kao da signal prima preko krovne antene. Plastika je pravljena od recikliranih najlonskih kesa. Na pola funkcija koje original ima možeš da zaboraviš, a i softver je plač majke božije. Primer animacija koje izgledaju jadno do nekog totalno nebuloznog menija. Ortaku je doneo ćale jedan komad iz Rusije. Sa sve baterijom, možda ima 50g. a sta ti ja znam...
pa doooobro covek oce da bude vidjen sa nokiom n95 8gb black,ribice ovo ono...ko da je bitno dal je smece il ne ...majstore kupi lepo 6300 za 155e i uzivaj u extra telefon....i ja sam imao prilike da drzim jedan u ruci ...katafuckingstrofa ni najgorem neprijatelju ne bih ga preporucio...poz
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.