Шта мислите о понуди у којој стоји да се добија мобилни Самсунг Д880 и дигитални фотоапарат Самсунг С760 (7 МП) + бесплатних 30 минута + 120 смс + 12мб података а све то за 11111 динара, без ПДВ -а? Исплати ли се? Нарочито ме интересује мобилни.
da li je odlicna ponuda vreme ce pokazati,inace telefoni sa dve sim kartice su mnogo nestabilni a ima ih kod nas vec mnogo,mislim na kineske kopije nokija,ovaj samsung je dobar fon po specifikaciji ali ljudi to je sve na papiru,samsung ionako kuburi sa losim flet kablovima i kineskim kopijama[e250d]npr.a i dekodiranje za taj telefon je nocna mora za servisere jer poseduje dva procesora,pa se 90% takvih telefona `ubije prilikom otkljucavanja`,ko ipak zna da otkljuca fon uzima veliku lovu, tako da je taj telefon malo preduvan kod nas
Kakvo bre dekodiranje, kakve kopije. Telefon dolazi sa srpskim menijem i garancijom na 2 godine. Telefon nije zakljucan i mozes da stavis koje god hoces kartice u njega i radi. Ako imas problem, pozoves se na garanciju i gotovo.
:: da li je odlicna ponuda vreme ce pokazati,inace telefoni sa dve sim kartice su mnogo nestabilni a ima ih kod nas vec mnogo,mislim na kineske kopije nokija,ovaj samsung je dobar fon po specifikaciji ali ljudi to je sve na papiru,samsung ionako kuburi sa losim flet kablovima i kineskim kopijama[e250d]npr.a i dekodiranje za taj telefon je nocna mora za servisere jer poseduje dva procesora,pa se 90% takvih telefona `ubije prilikom otkljucavanja`,ko ipak zna da otkljuca fon uzima veliku lovu, tako da je taj telefon malo preduvan kod na :: :: ::
Kupio sam ovaj telefon i fotoaparat za 13000 i nesto dinara,naravno uz odgovarajuci paket i ugovornu obavezu od 24 meseca,mogu vam reci da sam prezadovoljan.U telefon mogu da se stave bilo koje kartice,sto znaci da je otkljucan i nema dekodiranja.Inace telefon u tehnomobilu kosta nekih 32000 dinara pa ti sad prosudi dali vredi kupiti, ja mislim da je to odlicna ponuda.
Ух, сад сте ме збунили! Последњи учесник на теми каже да је његова цена у Техномобилу 32000 дин. Јуче чух од једног продавца (код њега у радњи) да је око 230 евра. О чему се ради? А нарочито ме интересује ценовни и технички однос између овог телефона и Нокије Н95! Један познаник ју је платио 31000 дин. Сад испаде да је Самсунг Д880 скупљи (бољи?) од Никије Н95?
i jedno i drugo je KINESKO/KOREANSKO SMECE :) ___________________________________
PLANET rauter :)
:: Ух, сад сте ме збунили! Последњи учесник на теми каже да је његова цена у Техномобилу 32000 дин. Јуче чух од једног продавца (код њега у радњи) да је око 230 евра. О чему се ради? А нарочито ме интересује ценовни и технички однос између овог телефона и Нокије Н95! Један познаник ју је платио 31000 дин. Сад испаде да је Самсунг Д880 скупљи (бољи?) од Никије Н95 :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: ::
Cena zavisi od toga da li je legalno uvezen ili svercovan, i da li se placa porez na njega ili ne. Koliko puta su te pitali u prodavnici mobilnih telefona jel placas keshom ili ne? A sto se tice telefona isplati se uzeti ga sigurno samo je pitanje da li ih jos uvek ima?
:: Ух, сад сте ме збунили! Последњи учесник на теми каже да је његова цена у Техномобилу 32000 дин. Јуче чух од једног продавца (код њега у радњи) да је око 230 евра. О чему се ради? А нарочито ме интересује ценовни и технички однос између овог телефона и Нокије Н95! Један познаник ју је платио 31000 дин. Сад испаде да је Самсунг Д880 скупљи (бољи?) од Никије Н95 :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.