Bez obzira na to, ko poznaje tehnologiju i zna šta traži...neće ima problema....mislim: Видео для Смартфонов
S60Touch Interface ПОЧТА @Smart60.ru ФОРУМ F.A.Q. Обменник Заработай на своем сайте! Реклама на сайте -=SYMBIAN 6,7,8=- Программы Карта программ Системные Мультимедиа Офис Интернет Антивирусы PC Разное Игры SIS Java N-Gage Fix-ы и Сохранения Эмуляторы
Jel ima nešto da ovde nije jasno ? Rokajte i snimajte! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
primetio sam jos nesto-oboje imamo isti ukus sto se telefona tice,furamo taj N73ME vec sto godina, pa me zanima nesto:gde je glupi SMAJLI kada kucas poruke????????
Ja ga peglam ručno :-), nisam je našao u ovoj verziji Symbian OS-a. Furam ga već dugo jer radi sve kako treba i što mi treba, osim što ponekad neće odmah da otvori kameru kad otvorim poklopac, neki mehanički problem je u ppitanju, rešeće se to. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.